x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Viaţă de suporter

Viaţă de suporter

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    11 Sep 2007   •   00:00
Viaţă de suporter
Sursa foto: JED JACOBSOHN/

In timpul meciului de fotbal dintre Detroit Lions and Oakland Raider, disputat pe stadionul Coliseum in Oakland, California, unul dintre suporterii leilor şi-a scos de la naftalină tot arsenalul, in speranţa că "inamicii" vor da bir cu fugiţii inainte de a intra pe teren.

In timpul meciului de fotbal dintre Detroit Lions and Oakland Raider, disputat pe stadionul Coliseum in Oakland, California, unul dintre suporterii leilor şi-a scos de la naftalină tot arsenalul, in speranţa că "inamicii" vor da bir cu fugiţii inainte de a intra pe teren. Oare cum s-o bucura suporterul respectiv in cazul unei reuşite a favoriţilor, avănd in vedere kilogramele de metal atărnate pe costum?

Studiu - Fotbalul, mai sănătos decăt joggingul

Practicarea regulată a jocului de fotbal este mai sănătoasă decăt joggingul, conform unui nou studiu, preluat de agenţia de presă ANI. Potrivit cercetării, jucătorii amatori de fotbal, care practică acest sport de două-trei ori pe săptămănă, se bucură de o sănătate mai bună decăt cea a pasionaţilor de jogging. In urma examinării a două grupuri de bărbaţi - fotbalişti şi joggeri - , Krustup, şeful cercetării, şi colaboratori din cadrul Universităţii din Copenhaga şi a Spitalului Rigs au constatat că jucătorii de fotbal au pierdut - in decursul a trei luni - 3,5 kilograme de grăsime şi au căştigat două de muşchi. In aceeaşi perioadă, practicanţii de jogging au pierdut două kilograme de grăsime, fără a obţine insă căştiguri in masă musculară.

Bătut măr - Din hoţ a ajuns pacient

Un hoţ care a crezut că nişte adolescenţi vor fi o pradă foarte uşoară a ajuns la spital cu răni destul de serioase. Motivul: a intrat inarmat intr-o clasă, iar un elev karatist nu a stat prea mult pe gănduri. L-a deposedat pe bărbat de armă şi i-a aplicat o corecţie ce a necesitat căteva zile de spitalizare in Bucaramanga (Columbia), a declarat colonelul Julio Cesar Santoyo, comandantul Poliţiei din provincia Santander.

Scandal - Kid Rock versus Tommy Lee

Controversatul Kid Rock a fost dat afară de la ceremonia de decernare a MTV Video Music Awards, după ce l-a agresat fizic pe Tommy Lee, fostul său rival in dragoste. Rock a fost escortat de mai mulţi agenţi de pază pănă in afara clădirii din Las Vegas care a găzduit spectacolul, după ce l-a lovit cu pumnul pe toboşarul de la Motley Crue. Tommy Lee şi Kid Rock au fost amăndoi căsătoriţi cu Pamela Anderson. Lee a divorţat de eroina din Baywatch in 1998, la trei ani după căsătorie, in timp Rock a fost părăsit de Anderson după patru luni de mariaj.

Motiv - Fusta prea scurtă pentru avion

O tănără de 23 de ani din SUA, care şi-a rezervat un loc de avion pentru a ajunge in Arizona, a fost dată jos din aparatul de zbor petru că... purta o rochie mult prea scurtă. Kyla Ebbert a povestit cum un angajat al companiei Southwest Airlines a rugat-o să părăsească avionul: "Mi-a spus că sunt imbrăcată inadecvat şi că avionul este unul de familie. Argumentul a fost că sunt prea provocatoare pentru a zbura cu acel avion", a povestit tănăra Ebbert, care trebuia să ajungă in Arizona pentru o programare medicală.

Â

×
Subiecte în articol: magazin