x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Viaţa vedetelor, subiect pentru un nou joc pe Facebook

Viaţa vedetelor, subiect pentru un nou joc pe Facebook

28 Oct 2010   •   00:00
Viaţa vedetelor, subiect pentru un nou joc pe Facebook

Facebook va lansa sâmbătă un nou joc de tip aplicaţie, care va fi bazat pe desfăşurarea evenimentelor din vieţile vedetelor, relatează Hollywood Reporter. Potrivit producătorilor, Fan Swarm este un joc de tipul celor bazate pe activităţi sportive, în care îţi patronezi propria echipă de fotbal, baschet sau alte sporturi de echipă.

Diferenţa la FanSwarm, produs de Ayeah Games este că utilizatorii îşi vor putea crea propria echipă de vedete preferate sau figuri publice celebre, aceasta urmând să acumuleze puncte în funcţie de cîte ştiri apar pe bloguri despre respectivele nume.

Jocul nu se limitează doar la actori. Pentru început va avea o bază de date de aproximativ 2.000 de nume, printre care se numără Barack Obama sau comentatoarea de ştiri politice Sarah Palin. Producătorii spun că, în privinţa punctajului, nu va conta foarte mult dacă o vedetă obţine un rol major sau o alta are o cădere nervoasă, deoarece jucătorii vor acumula puncte în oricare din cazuri.

În plus, utilizatorii vor putea face pronosticuri în privinţa acţiunilor pe care le desfăşoară actorii. "Utilizăm un algoritm care citeşte nivelul unui grafic social pentru a stabili dacă o celebritate este «fierbinte» sau nu", a declarat Doug Levin, directorul şi fondatorul companiei Ayeah Games. În postura patronului de echipă, utilizatorul va putea plasa celebrităţile în diferite scene predefinite. De exmplu, o alegere bună poate fi aşezarea cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt împreună pe o plajă, însă acest lucru poate să aducă o scădere a punctajului dacă tot acolo se află, de exemplu, şi Jennifer Aniston.

FanSwarm va include, de asemenea, şi sistemul de microplăţi pentru bunuri virtuale, utilizat deja în cadrul altor aplicaţii de tip Facebook.

×
Subiecte în articol: lumea