x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Victoria Beckham o vrea naşă pe Eva Longoria.

Victoria Beckham o vrea naşă pe Eva Longoria.

14 Iun 2011   •   09:43
Victoria Beckham o vrea naşă pe Eva Longoria.

Victoria Beckham si sotul ei, David, i-au fost alaturi Evei Longoria pe tot parcursul divortului de baschetbalistul Tony Parker, iar acum, prietenia lor fiind una foarte stransa, sotia forbalistului i-a oferit actritei sansa de a deveni nasa de botez pentru fiica inca nenascuta a cuplului.

Fetita cuplului Beckham va avea una dintre cele mai faimoase nase din lume, sustin jurnalistii de la The Sun. Numele Evei Longoria este vehiculat acum printre cele precum Heidi Klum si sotul ei, Seal sau chiar Printul William si proaspata lui sotie, Kate, David Beckham fiind foarte bun prieten cu cel de-al doilea mostenitor in linie al tronului Marii Britanii. “Victoria a discutat cu David si amandoi o vor pe Eva. Ea e foarte onorata', a declarat o sursa citata de publicatia britanica.

Eva Longoria nu este prima celebritate care va deveni nasi in familia celebrului fotbalist. Sir Elton John si Liz Hurley sunt parintii spirituali ai celor doi baieti Beckham, Brooklyn (12 ani) si Romeo (8 ani). Victoria Beckham urmeaza sa nasca luna viitoare, pe 4 iulie, la o clinica din Los Angeles, unde creatoarea de moda este deja programata pentru operatia de cezariana.

×
Subiecte în articol: nasa botez eva longoria victoria beckham