x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO Ce au "descoperit" ufologii pe cerul Marii Britanii!

VIDEO Ce au "descoperit" ufologii pe cerul Marii Britanii!

08 Iul 2018   •   18:37
VIDEO Ce au "descoperit" ufologii pe cerul Marii Britanii!

Locuitorii comitatului Sussex au observat cum pe cer a aparut ceva ciudat. Unii au spus ca este un tunel pentru OZN-uri, prin care se deplaseaza navele extraterestre. Altii cred ca a fost doar dara lasata de un avion. Ufologii insa insista pe varianta stiintifico-fantastica.

 

Martorii oculari au aratat ca tunelurile sunt, practic, invizibile pana cand sunt inconjurate de nori. De asemenea, acele forma isi pot schimba directia de deplasare in functie de presupusul traseu al navelor venite din alte galaxii. 

Nu este pentru prima data cand inexplicabilul fenomen isi face aparitia pe cerul Marii Britanii. Ufologii estimeaza ca, la vremea respectiva, umanitatea a cunoscut portaluri spre alte dimensiuni, care lasau astfel de urme neobisnuite.

Intre timp, pe internet este comentat filmuletul realizat de un grup de elevi din Sussex. Unii cred ca acea cumulare nu este, de fapt, decat umbra care cade peste nori, formand un contrast puternic. Altii cred ca este rezultatul unor substante chimice imprastiate in atmosfera. 

Ciudat

×