x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO FABULOS: O vulpe fură un telefon mobil şi trimite un SMS

VIDEO FABULOS: O vulpe fură un telefon mobil şi trimite un SMS

29 Noi 2012   •   10:36
VIDEO FABULOS: O vulpe fură un telefon mobil şi trimite un SMS
Sursa foto: arbroath.blogspot.ro/

Lars Andreas Bjercke, un norvegian în vârstă de 16 ani, a decsărcat o aplicaţie pe smartphone care imită sunetul unui iepure. Scopul? Să atragă vulpi. Aplicaţia a funcţionat de minune aşa încât o vulpe a dat roată câteva nopţi la rând grădinii lui Lars, scrie aftonbladet.se.

Într-o seară, adolescentul a decis să pună telefonul în mijlocul drumului. Vulpea nu s-a lăsat prea mult aşteptată, făcându-şi apariţia şi începând să se apropie de telefon. La început cu teamă. La un moment dat, vulpea şi-a făcut curaj, a înhăţat telefonul, apoi a luat-o la fugă, dispărând în tufişuri.

Amuzat de scenă, Lars a fugit după vulpe. Mai târziu, tânărul a sunat pe telefon şi, în mod surprinzător, vulpea i-a răspuns. "Se auzea un zgomot ciudat, parcă spărgea ceva", povesteşte Lars.

În ziua următoare, prietenul lui Lars se întreba de ce acesta i-a trimis mesaje ciudate. SMS-ul conţinea o combinaţie de litere şi cifre. Lars, care nu şi-a mai găsit telefonul, ştia că cea care a trimis mesajul a fost chiar vulpea.

×