x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO: Finala Super Bowl a avut parte de un incident neprevăzut. Vezi de ce NBC şi-a cerut scuze

VIDEO: Finala Super Bowl a avut parte de un incident neprevăzut. Vezi de ce NBC şi-a cerut scuze

06 Feb 2012   •   14:30
VIDEO: Finala Super Bowl a avut parte de un incident neprevăzut. Vezi de ce NBC şi-a cerut scuze

Finala Super Bowl, disputata intre echipele New England Patriots si New York Giants, a avut loc duminica seara in orasul Indianapolis si a fost transmisa in direct de postul de televiziune american NBC.

In pauza evenimentului, Madonna a cantat noua ei melodie, "Give Me All Your Luvin", impreuna cu M.I.A. si Nicki Minaj. In timpul piesei, in fata a milioane de telespectatori, M.I.A. a aratat degetul mijlociu si a mimat o injuratura. NBC si-a cerut scuze imediat dupa eveniment. "Sistemul nostru a observat prea tarziu gestul nepotrivit si nu l-a mai putut cenzura. Ne cerem scuze telespectatorilor nostri", a spus Christopher McCloskey, purtatorul de cuvant al postului de televiziune.

Madonna si-a respectat statutul de legenda a muzicii pop si a facut din nou senzatie, la 53 de ani, prin recitalul spectaculos pe care l-a sustinut la gala Super Bowl in fata a 70.000 de spectatori si a peste 100 de milioane de telespectatori americani. Printre piesele cantate de Madonna s-au numarat si "Vogue", "Like a Prayer" si "Music".

×
Subiecte în articol: madonna finala super bowl m.i.a.