x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO: Snoop Dogg a lansat cartea care se fumează

VIDEO: Snoop Dogg a lansat cartea care se fumează

de Mediafax    |    06 Apr 2012   •   15:06
VIDEO: Snoop Dogg a lansat cartea care se fumează

Rapperul american Snoop Dogg se pregateste sa lanseze pe piata prima lui carte, intitulata "Rolling Words", ale carei pagini sunt fabricate din foite pentru rulat tigarete, informeaza MEDIAFAX.

Snoop Dogg este renumit pentru pasiunea sa pentru marijuana si pentru trabucuri. "Rolling Words" este o carte speciala, ale carei pagini sunt confectionate din foite pentru rulat tigarete.

Artistul american a avut in vedere si aspectele practice. Astfel, foile cartii sale au fost perforate in apropiere de cotor, fiind astfel usor detasabile. In plus, cotorul cartii poate fi utilizat pentru a aprinde betele de chibrit. In afara de aceste caracteristici, "Rolling Words" este totusi o carte adevarata, iar textul consta in versuri extrase din cele mai cunoscute piese ale rapperului american. Textul este imprimat cu o cearneala care nu este toxica.

In clipul care promoveaza acest volum, Snoop Dogg, care a fost de mai multe ori arestat pentru posesie de marijuana, a lansat o invitatie fanilor sai: "fumati tot ce va pica in mana si nu conteaza felul in care ati obtinut acest lucru pe care il fumati".

Desi pare o gluma, rapperul nu a uitat aspectul financiar al acestei lansari. Intr-adevar, cartea sa reprezinta un articol promotional pentru producatorul de foite de rulat tigarete Kingsize Slim Rolling Paper, informeaza site-ul Advertising Age. Managerul acestei companii vede in aceasta initiativa o viitoare afacere infloritoare. "Este o prelungire fantastica a marcii, care surprinde perfect energia si spiritul lui Snoop Dogg. Suntem incantati de acest proiect si abia asteptam sa vedem in ce directie ne va duce el", a spus Nick Adler, directorul companiei Kingsize Slim Rolling Paper.

Cartea care se fumeaza va fi pusa in vanzare, in avanpremiera, incepand din 20 aprilie, la Festivalul de la Coachella, in California, unde se reunesc in fiecare primavara pasionatii de muzica rock. O versiune in editie limitata a cartii va fi disponibila apoi si in magazine. In ceea ce priveste comercializarea cartii pe internet, aceasta posibilitate urmeaza sa faca obiectul unor negocieri viitoare.

×
Subiecte în articol: carte tigari snoop dogg foite