x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vinul produs de Angelina Jolie s-a vândut în câteva ore

Vinul produs de Angelina Jolie s-a vândut în câteva ore

08 Mar 2013   •   09:53
Vinul produs de Angelina Jolie s-a vândut în câteva ore

Cele 6.000 de sticle de vin din recolta Miraval 2012, vin rose 'îmbuteliat de Jolie-Pitt & Perrin', s-au vândut joi în câteva ore pe internet. Vinul provine de le domeniul pe care îl deţin Angelina Jolie la Correns, în sudul Franţei, scrie belga.be.

 
'Vânzarea a început la 09h00 şi totul s-a vândut până la 14h00' pe site-un internet al domeniului, a declarat AFP agenţia care se ocupă de comunicare. Site-ul domeniului confirma joi după-amiază că 'rezervările în exclusivitate ale primelor sticle de Miraval 2012 s-au încheiat'. 
 
Cu 15 zile înainte de comercializarea a 100.000 de sticle de vin în lumea întreagă, 1.000 de persoane care locuiesc în Franţa au putut cumpăra câte o cutie cu şase sticle de vin. Oferta a fost limitată la şase sticle. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au alăturat astfel unei liste lungi de celebrităţi care se ocupă de vinuri, pentru a-şi îmbunătăţi imaginea, din motive financiare sau din pasiune. 
 
Cei doi actori s-au asociat cu o familie franceză de viticultori, Perrin, pentru a lansa 'Miraval Cotes de Provence', de la numele proprietăţii pe care au cumpărat-o în 2008 cu circa 40 milioane de euro. Clădirea din secolul al XVII-lea, reşedinţă a celor doi, este înconjurată de 500 ha de spaţiu verde, din care 50 ha de podgorii.

×
Subiecte în articol: angelina jolie vin Jolie-Pitt & Perrin