x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIP - Madalin Voicu

VIP - Madalin Voicu

de Ramona Draghici    |    09 Feb 2007   •   00:00
VIP - Madalin Voicu

Artistul-politician le pregateste fanilor un album cu muzica rock

Artistul-politician le pregateste fanilor un album cu muzica rock

Pentru Madalin Voicu, fiul marelui muzician Ion Voicu, politica si arta par sa se imbine de minune. Politicianul considera intrarea Romaniei in Uniunea Europeana (UE) un prilej pentru ca romanii sa-si "arate" inteligenta. "Cred ca, o data cu intrarea in UE, romanii au sansa sa demonstreze ca sunt un popor inteligent.
Altfel, vom fi catalogati, ca si pana acum, drept un popor labil, festivist si insuficient de copt", ne-a declarat, intr-un interviu, Madalin Voicu.

NOUTATI. Revenind la muzica, una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, Madalin Voicu promite fanilor un cadou special: "Sper ca la sfarsitul lunii martie sa reusesc sa prezint publicului un nou CD cu muzica rock. In ultimii doi ani, am abordat si genul asta, cu toate ca eu il cant de mai mult timp, dar nu il luasem prea mult in serios. Sunt niste orchestratii speciale, cover-uri, hituri din anii ’70-’80", spune Madalin Voicu.

CONCERT ANIVERSAR. De asemenea, artistul-politician ne-a dezvaluit cate ceva din ce va face in a doua parte a anului in curs: "La vara, voi avea un turneu in Italia cu orchestra de camera «Ion Voicu», cea infiintata de tatal meu. Iar in toamna sper ca pe langa concertul aniversar pe care il avem la Ateneu, la 8 octombrie, cand s-a nascut tatal meu, sa mai avem un altul. Apoi, in iarna, de Sarbatori, voi mai scoate un CD cu muzica lautareasca, asa, ca lumea sa se simta bine".

"Ma gandesc sa fac lucruri care sa ramana in urma mea. Nu neaparat ca politician, pentru ca a fi politician nu e, musai, o meserie. Nu fac politica de dragul de a parveni. Incerc sa fiu un rac ce merge inainte"

"Am putin timp liber si ma dedic cat pot de mult copiilor (doi la numar, o fata si un baiat care, la randu-le, fac muzica). Ca parinte, nu sunt adeptul rasfatului. Sper sa raman o persoana transparenta"
×
Subiecte în articol: voicu madalin voicu