x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIP - Mamica Lavinia

VIP - Mamica Lavinia

de Ramona Draghici    |    19 Ian 2007   •   00:00
VIP - Mamica Lavinia

Sara, fetita tinerei doamne politician, cel mai bun stimulent

Sara, fetita tinerei doamne politician, cel mai bun stimulent

Meseria de "mamica" este pentru Lavinia Sandru - tanara si frumoasa doamna politician - una la fel de placuta ca politica insasi. Fiica de numai cateva saptamani a Laviniei, Sara Gabriela, reprezinta cea mai importanta motivatie pentru ca "lupta" mamei sale sa continue.

RESPONSABILITATE. "Dupa ce am nascut-o pe Sara, am devenit mult mai responsabila. La cateva ore dupa ce am pus pentru prima data mana pe ea am incercat asa un sentiment de responsabilitate, constientizand faptul ca am adus pe lume aceasta fiinta si ca am obligatia de a avea grija ca lumea asta sa fie cea in care sa-si doreasca, cu adevarat, sa traiasca", ne-a spus Lavinia, adaugand: "Vreau ca tara in care traieste sa fie una normala, acesta fiind motivul pentru care batalia mea este sa fac din Romania momentului o Romanie normala". Desi foarte micuta, Sara este un copil cuminte care o lasa pe Lavinia sa-si faca treburile si care ii "incarca bateriile". "Sara imi umple viata. Daca, intr-o oarecare masura as fi, depasita, sa zicem, de ceea ce se intampla in jurul meu, este suficient sa ma gandesc la fiica mea, si am, din nou, toata energia necesara sa merg mai departe", marturiseste Lavinia, destainuindu-ne ca intentioneaza, in viitor, sa-i "aduca" acesteia un fratior sau o surioara. "Cu siguranta ca Sara va mai avea un frate sau o sora, pentru ca e bine ca intr-o familie sa fie mai multi copii".

SPECTACULOS. Fire activa, pentru Lavinia nici o zi nu seamana cu alta. "Fiecare zi are spectaculosul ei. Scena politica romaneasca, una cu foarte multe probleme, te obliga sa ramai pe baricade 24 de ore din 24; daca vrei, intr-adevar, sa faci politica. Daca vezi politica doar ca pe o modalitate sa-ti rezolvi propriile interese, atunci… esti liber. Din cauza asta Romania este asa cum este, pentru ca oamenii nostri politici s-au interesat numai de afacerile lor", este de parere Lavinia.

×
Subiecte în articol: lavinia