x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vremea revanşei

Vremea revanşei

01 Iun 2007   •   00:00

Deşi mai sunt destule jocuri de disputat, după mai mulţi ani in care am depins de unii sau de alţii putem spune că reprezentativa Romăniei are şanse foarte mari de calificare la Campionatul European din 2008. Mai ales după ce tricolorii au reuşit un meci bun in Olanda, obţinănd un egal nesperat in faţa principalei contracandidate la locul intăi.

TVR 1/Sport

Slovenia - Romănia : Sămbătă 21:45

Romănia - Slovenia : Miercuri 21:00

Romănia - Slovenia: elevii lui Piţurcă au o poliţă de plătit

Deşi mai sunt destule jocuri de disputat, după mai mulţi ani in care am depins de unii sau de alţii putem spune că reprezentativa Romăniei are şanse foarte mari de calificare la Campionatul European din 2008. Mai ales după ce tricolorii au reuşit un meci bun in Olanda, obţinănd un egal nesperat in faţa principalei contracandidate la locul intăi. Şi dacă Mutu&Co obţin toate punctele puse in joc in cele două partide impotriva Sloveniei, cel puţin pănă la toamnă, vom fi liderii grupei G.

RĂZBUNARE. Nici un microbist romăn nu poate uita anul 2001 şi faptul că trupa antrenată pe atunci de Katanec ii lăsa acasă pe tricolori după barajul pentru mondiale. Nici astăzi nu putem uita lacrimile care şiroiau pe obajii lui Contra la finalul partidei din Ghencea. Aşadar, elevii lui Piţurcă au o poliţă de plătit. Iar şansele ca acest lucru să devină realitate sunt foarte mari, in condiţiile in care principalele piese ale tricolorilor - Adi Mutu şi Cristi Chivu - au avut evoluţii foarte bune la echipele de club. De asemenea, Răzvan Raţ s-a recuperat după accidentarea care l-a ţinut departe de teren, a inceput din nou să joace, iar celălalt "miner", Ciprian Marica, pare să-şi fi regăsit pofta de gol. De asemenea, portarul naţionalei, Bogdan Lobonţ, pare să fi intrat din nou in formă, in ciuda golului stupid primit de la Urziceni. Nu puţine sunt vocile celor care susţin că fără el şi fără Claudiu Niculescu dinamoviştilor le-ar fi fost mult mai greu să căştige campionatul, in ciuda diferenţei mari de puncte de la inceputul returului dintre actuala campioană şi ocupanta locului secund.

Ambele intălniri ale Romăniei contra Sloveniei vor fi transmise in direct, pe TVR 1. Meciul din deplasare, de la Cejle, de pe 2 iunie, va incepe la ora 21:45. Partida de la Timişoara, de pe stadionul "Dan Păltinişanu", de pe 6 iunie, va incepe la ora 21:00.


Sport la tv

Sămbătă :

Top Sport : 14:00, Telesport

"Răzbunare!", Fotbal: Slovenia - Romănia 2001 16:00, Sport.Ro

Tenis Atp : Word Team Cup 17:00, Telesport

Volei: Cupa Europeană a Naţiunilor : Slovacia - Romănia 19:00, Sport.Ro

Wrestling Smack 23:00, Sport.Ro

×
Subiecte în articol: serial