x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vulpiţele

Vulpiţele

de Adriana V. Paduraru    |    21 Noi 2008   •   00:00

Au părul roşu şi se mândresc cu asta



Chiar dacă au existat momente când părul a avut o altă culoare, roşul şuviţelor unor vedete face parte din farmecul lor.
Pe Alicia Witt o cunoaşteţi din serialul "Lege şi Ordine: Intenţii Criminale", unde a interpretat rolul detectivului Nola Falacci. Alicia are pe cine moşteni, pe mama sa, Diane, fostă deţinătoare a unui record mondial din 1988 şi până în 1996, la categoria Cel mai lung păr din lume. Actriţa Christina Hendricks este de fapt blondă natural. Nu i-au plăcut însă niciodată cosiţele bălăioare, astfel încât încă de la vârsta de 10 ani îşi vopseşte părul roşcat. La fel şi Nicole Kidman. Actriţa a recunoscut că se vopseşte de la începutul anilor ’90. Faceţi un efort de imaginaţie şi gândiţi-vă la Marcia Cross altfel decât roşcată! Nu-i aşa că vă este imposibil. Pentru actriţa din "Neveste disperate", podoaba capilară roşiatică este o adevărată marcă înregistrată.

PISTRUIATE. Părul roşu şi pistruii fac parte din identitatea actriţei Lindsay Lohan. Chiar dacă sunt britanice, le-am inclus în listă şi pe Geri Halliwell şi Karen Elson. Au nişte cosiţe roşcate şi nişte pistrui de toată frumuseţea. Ne-ar fi fost imposibil să le omitem din lista "vulpiţelor".

×
Subiecte în articol: magazin