x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Watchmen, lider în box office-ul american

Watchmen, lider în box office-ul american

09 Mar 2009   •   00:00
Watchmen, lider în box office-ul american

Filmul SF "Cei ce veghează/ Watchmen", inspirat din cartea de benzi desenate cu acelaşi nume, a intrat direct pe prima poziţie a box office-ului nord-american, în prima săptămână de la lansare, arată cifrelor publicate de Exihibitor Relations, informează AFP.



Regizat de Zack Snyder, autorul unui alt succes de casă, "300 - Eroii de la Termopile", filmul "Cei ce veghează/ Watchmen" a obţinut încasări de 55,6 milioane de dolari în Statele Unite şi Canada. Comedia "Madea Goes To Jail", lider al topului în precedentele două săptămâni, a coborât pe a doua poziţie, cu încasări de 8,8 milioane de dolari. Filmul regizat de actorul Tyler Perry, în care acesta interpretează rolul unei bunici afro-americane, obeză şi cu un temperament deloc comod, a obţinut 76,5 milioane de dolari de la lansarea pe marile ecrane. Thriller-ul "Taken", cu Liam Neeson, a urcat un loc, până pe poziţia a treia, graţie încasărilor de 7,4 milioane de dolari de la sfârşitul săptămânii trecute (118 milioane de dolari în cele şase săptămâni de la lansare). Câştigător a opt premii Oscar, filmul "Vagabondul milionar", de Danny Boyle, s-a situat pe a patra poziţie în clasament, cu încasări de 6,9 milioane de dolari (125,4 milioane de dolari de la lansare).

Comedia "Paul, mare poliţist la mall" s-a situat în acest top pe poziţia a cincea, cu încasări de 4,2 milioane de dolari (133,6 milioane de dolari în cele opt săptămâni de la lansare), devansând comedia romantică "Despre bărbaţi şi nu numai...", care a obţinut încasări de 4 milioane de dolari. Pe a şaptea poziţie în clasament se menţine filmul de animaţie "Coraline", cu încasări de 3,3 milioane de dolari, iar comedia "Mă dau în vânt după cumpărături/ Confessions of a Shopaholic", cu Isla Fisher în rolul principal, a urcat o poziţie, ajungând pe locul al optulea, cu încasări de 3,12 milioane de dolari. Concertul filmat al Jonas Brothers, "Jonas Brothers: The 3D Concert Experience", o producţie 3D a studiourilor Walt Disney despre o trupă devenită peste noapte idolul adolescenţilor din Statele Unite, a coborât pe poziţia a noua, cu încasări de 2,7 milioane de dolari. Comedia "Fired up", care prezintă povestea a doi liceeni ce se infiltrează într-o tabără de majorete, încheie topul primelor zece filme din box office-ul nord-american, cu încasări de 2,6 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: milioane dolari incasari lumea