x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Xing-Elena

Xing-Elena

de Adriana V. Paduraru    |    29 Dec 2006   •   00:00
Xing-Elena

Xing-Elena Ling este asistenta Cami Tache in La urgenta, in fiecare miercuri seara, pe TVR 1, iar la 27 decembrie a fost partenera lui Catalin Maruta in spectacolul-maraton "Vrei sa fii No. 1?" ce se desfasoara pana la 31 decembrie pe TVR 1.

Petrece doua revelioane intr-un singur an. Xing-Elena Ling este asistenta Cami Tache in La urgenta, in fiecare miercuri seara, pe TVR 1, iar la 27 decembrie a fost partenera lui Catalin Maruta in spectacolul-maraton "Vrei sa fii No. 1?" ce se desfasoara pana la 31 decembrie pe TVR 1.

Xing-Elena are origini chineze, iar prenumele sau inseamna "stea". Din pacate, nu a ajuns pana acum in China, insa familia sa planuieste sa faca acest lucru anul viitor. Cat priveste Sarbatorile, vedeta TVR spune ca petrece Craciunul in stil ortodox. "Anul Nou il vom sarbatori de doua ori - cel chinezesc este cu o luna mai tarziu decat al nostru si in fiecare an il sarbatorim la Ambasada Chinei", spune Elena. In cateva cuvinte, "Cami" spune despre ea: "Nu imi place sa pierd vremea, sa vorbesc cu oameni neinteresanti. Urasc ipocrizia, snobismul si oamenii care nu sunt pasionati de nimic, care trec prin viata multumindu-se cu putin".

PACATELE EVEI. Inainte de a ajunge "La urgenta", Xing-Elena a aflat "Pacatele Evei". Experienta acumulata in rolul din telenovela au ajutat-o in noua misiune: "Experienta capatata pana acum mi-a fost benefica, deoarece intr-un proiect nou, de fiecare data trebuie sa ma adapez foarte repede si aplic ceea ce am invatat anterior. Lucrul cu regizori diferiti, actori diferiti, scenarii diferite ma ajuta sa ma integrez mai repede si sa comunic din ce in ce mai bine cu oameni care au personalitati diferite.

Experienta de la «Pacatele Evei» nu m-a ajutat in mod direct, pentru ca situatiile de joc erau diferite, dar invat foarte multe lucruri o data cu fiecare rol".O data cu terminarea filmarilor pentru serial, Xing-Elena incepe o noua etapa. In aceasta perioada a inceput repetitiile la o piesa ce se va juca la Teatrul Metropolis, in regia lui Felix Alexa.

×