x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie

Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie

08 Apr 2016   •   11:30
 Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie

Iată zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie, evident, nu este neapărat să fie așa, există mereu excepții de la regulă. Oricum, dacă îți dorești o relație mai liberă și liniștită, ferește-te de următoarele zodii, mai ales dacă acestea sunt femei, scrie clickpentrufemei.ro.

Gelozia este o stare care vine, în primul rând, din lipsa încrederii de sine și din invidie. În al doilea rând, gelozia este semn de egoism, de dorința de a avea control și din nevoia de a fi în siguranță. Cu toate acestea, crizele de gelozie nu sunt mereu cele care rezolvă lucrurile, din contră, pot îndepărta persoanele dragi.

Iată zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie, evident, nu este neapărat să fie așa, există mereu excepții de la regulă. Oricum, dacă îți dorești o relație mai liberă și liniștită, ferește-te de următoarele zodii, mai ales dacă acestea sunt femei.
Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie – nu supăra un berbec, îl vei ține minte

Berbecul este o fire foarte orgolioasă și precisă. Îi place să i se facă avansuri, să fie în centrul atenției, iar în relație să aibă controlul total. Dacă cineva se ia de persoana iubită, va face urât, dar dacă persoana iubită face urât când i se fac avansuri, nu îi place. Cu alte cuvinte, trebuie lăsat liber, dar partenerul de viață să stea numai pe lângă el.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop