x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Zsa Zsa Gabor, transportată la spital în stare de inconştienţă

Zsa Zsa Gabor, transportată la spital în stare de inconştienţă

01 Sep 2010   •   00:00
Zsa Zsa Gabor, transportată la spital în stare de inconştienţă

Actriţa americană Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 93 de ani, a fost transportată, ieri, la un spital din Los Angeles, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă de către soţul ei, Frederic von Anhalt.



"În jurul orei 11.00 dimineaţa (18.00 GMT), soţul actriţei Zsa Zsa Gabor a sunat la numărul 911 (numărul serviciilor de urgenţă din Statele Unite ale Americii, n.r.), după ce şi-a găsit soţia în stare de inconştienţă", a declarat John Blanchette, purtătorul de cuvânt al artistei de origine maghiară. "Actriţa a fost transportată de urgenţă la centrul medical Ronald Reagan", informează AFP, citată de Mediafax.

La puţin timp după aceea, agentul de presă al Francescăi Hilton, fiica actriţei Zsa Zsa Gabor şi a magnatului Conrad Hilton, a confirmat faptul că artista a fost internată, dar a precizat că starea acesteia este "stabilă".

"Viaţa ei nu este în pericol", a declarat Ed Lozzi, sursa citată.

Actriţa Zsa Zsa Gabor a fost spitalizată de mai multe ori în ultimele luni din cauza complicaţiilor apărute în urma unei operaţii de înlocuire a articulaţiei unui şold. La jumătatea lunii august, ea a refuzat o nouă intervenţie chirurgicală şi a cerut să fie transportată la reşedinţa ei din luxosul cartier Bel Air din Los Angeles, unde locuieşte împreună cu soţul ei, Frederic von Anhalt.

Frederic von Anhalt a apărut pe prima pagină a ziarelor americane în urmă cu câţiva ani, când a revendicat paternitatea fiicei starletei Anna Nicole Smith, la câteva zile după moartea actriţei.

Zsa Zsa Gabor este ultima supravieţuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale căror cariere au strălucit în industria de divertisment. Zsa Zsa Gabor, desemnată Miss Ungaria în 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actriţă şi a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune. Cunoscută pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, şi din "Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale.

Zsa Zsa Gabor a fost victima unui accident de automobil grav în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral, în 2005.

×
Subiecte în articol: magazin