x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilnic, 17 iulie 2015. Esti intr-o perioada de reevaluare a nevoilor tale si a spatiului de siguranta din familie

Horoscopul zilnic, 17 iulie 2015. Esti intr-o perioada de reevaluare a nevoilor tale si a spatiului de siguranta din familie

16 Iul 2015   •   23:22
Horoscopul zilnic, 17 iulie 2015. Esti intr-o perioada de reevaluare a nevoilor tale si a spatiului de siguranta din familie


Horoscop 17 iulie. Berbec
Prezenta Lunii in Leu reprezinta un prilej pentru a-ti deschide si mai mult inima. Poate ca e momentul sa reinvii niste sentimente, pasiuni, proiecte. Astazi e bine sa te lasi purtat de inspiratie si sa fii pregatit sa savurezi surprizele frumoase de la omul iubit. De asemenea, poti fi tu sursa unor bucurii pentru cei pe care-i iubesti. E o zi cu efervescenta din acest punct de vedere, cu experiente neasteptate dar si cu multa creativitate.

Horoscop 17 iulie. Taur
Esti intr-o perioada de reevaluare a nevoilor tale si a spatiului de siguranta din camin si familie. Sunt lucruri de pus la punct, de schimbat sau ajustat, ceea ce reprezinta un disconfort pentru tine. Totusi, astazi primesti inspiratia necesara, vezi o raza de lumina acolo unde credeai ca nu ai solutii. Fii gata sa te asezi in mijlocul vietii tale si sa recunosti ce vrei, dar si ce nu mai vrei sa continue.

Horoscop 17 iulie. Gemeni
Luna in Leu activeaza zona comunicarii si schimburilor de informatii, a negocierilor si a relatiilor cu fratii si surorile. Daca te credeai pe un drum infundat, astazi ti se demonstreaza ca lucrurile nu sunt asa de negre cum iti pareau. O schimbare de atitudine in sens pozitiv este posibila, atat la tine cat si la cineva din anturaj. Fie ca primesti o veste buna, fie afli tu niste informatii sau iti vin idei nemaipomenite, in orice caz capeti un soi de optimism pe care-l pierdusesi.

Horoscop 17 iulie. Rac
La o zi dupa Luna noua, adica dupa ce se presupune ca ai avut un moment de bilant, si de hotarare in privinta unor schimbari de facut, astazi, Luna in Leu iti deschide usi catre solutii si mijloace de castig. Foloseste aceste zile pentru a-ti deschide seiful cu daruri, calitati si aptitudini, dar si pentru a gasi contextele potrivite sa le manifesti. E o zi care-ti poate arata o solutie, o idee, o cale noua. Nonconformista insa, deci ai nevoie de un strop de curaj pentru a o primi.

Horoscop 17 iulie. Leu
E timpul pentru o viziune noua, proaspata, imbunatatita. Luna in semnul tau solar te face mai atent la nevoile tale si te incurajeaza sa faci alegeri in functie de energia disponibila si mai ales de bucuria ta. E o zi a increderii in tine si in ce simti tu sa fii si sa faci. Ramai conectat doar cu acei oameni care adauga valoare ideilor si vietii tale, in rest rezerva-ti timp pentru meditatie, relaxare, ingrijire personala si chiar rasfat.

Horoscop 17 iulie. Fecioara
Luna in Leu este, pentru tine, un refugiu in placeri personale, departe de zgomot, dar inconjurat de oameni care-ti plac si, poate, care stiu sa te aprecieze. In aceasta perioada ai mare nevoie de sustinere si apreciere, pentru a-ti aminti de frumusetea si calitatile tale cele mai de pret. Prin urmare, alege sa petreci timp doar cu cine-ti place si cum iti place. Asta te va ajuta sa-ti recapeti puterea de a trece mai usor prin schimbarile acestei perioade provocatoare in multe sensuri.

Horoscop 17 iulie. Balanta
Prezenta Lunii in Leu iti poate redeschide apetitul pentru distractie, socializare si revigorare a unor relatii. Oricum, te afli intr-un moment in care e necesar sa schimbi cate ceva in atitudine, apropo de interactiunea cu cei din jur, si sa re-evaluezi o serie de relatii, fie ele de prietenie sau doar de amicitie. Si relatia de cuplu cunoaste acum tensiuni care au rolul de a te face constient in privinta a ceea ce iti doresti cu adevarat si ce conteaza pentru tine in acest moment.

Horoscop 17 iulie. Scorpion
Pentru tine, aceasta perioada este extrem de intensa din punct de vedere socio-profesional. O serie de relatii se cer reconfigurate in sfera profesionala, iar convingerile si filozofia ta de viata se tot ajusteaza, intr-un sens mai sanatos si mai constructiv. Astazi, cu Luna in Leu, e posibil sa ai de cantarit avantajele unei propuneri pe care o primesti sau sa fii propulsat intr-o pozitie care presupune mai multa responsabilitate, dar si putere, autoritate si recunoastere.

Horoscop 17 iulie. Sagetator
Care sunt dorintele si aspiratiile tale? Sunt invechite sau le-ai actualizat? Ce e cu adevarat important pentru tine, in acest moment? Ce alegeri vei face pentru cresterea si evolutia ta? Cam asa s-ar putea contura intrebarile potrivite pentru aceste zile care te provoaca sa fii mai clar si mai coerent in ceea ce iti doresti si in privinta drumului pe care vei merge in continuare. Ziua poate aduce informatii, vesti si mesaje valoroase, asa ca fii prezent.

Horoscop 17 iulie. Capricorn
Nu poti detine controlul, mai ales asupra reactiilor celorlalti sau a alegerilor lor. Iar aceasta perioada, prin experientele cu care vine la pachet, iti demonstreaza si te ajuta sa intelegi exact acest lucru. Cu cat mai deschis si cu cat observi mai detasat evenimentele si atitudinea celor din jur, cu atat mai multa intelepciune capeti. In alta ordine de idei, astazi se pot intoarce niste situatii in favoarea ta, daca esti pe faza si folosesti energia momentului cat mai constient.

Horoscop 17 iulie. Varsator
Astazi, respiri mai usor, iti vine putin inima la loc, mai ales in ce priveste situatiile relationale cu care ai de „lucru” in aceasta perioada. Un element pe care nu l-ai luat in calcul, o speranta rasarita de nicaieri, un raspuns sau o atitudine neasteptat de frumoasa din partea cuiva, iti pot insenina privirea si… inima. Realizezi ca nu e totul pierdut, intr-o privinta in care nu mai vedeai padurea de copaci. Incepi sa vezi solutii si cai diferite, care pot duce la rezultate frumoase in cele din urma.

Horoscop 17 iulie. Pesti
O perioada foarte intensa pentru tine, atat din punct de vedere emotional si sentimental, cat si in ce priveste munca. Astazi, Luna in Leu vine sa-ti arate ca poate fi si usor, daca vrei, si ca doar daca alegi sa faci lucrurile cu bucurie si pasiune, te simti cu adevarat implinit. Contextul astral este excelent pentru aceia care sunt constienti de talentele si creativitatea lor si vor astazi sa le puna la treaba, in loc sa-si planga de mila.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop 17 iulie horoscop