x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Află cum te afectează echinocțiul de toamnă

Află cum te afectează echinocțiul de toamnă

21 Sep 2018   •   11:28
Află cum te afectează echinocțiul de toamnă

Echinocțiu de toamnă începe oficial duminică, 23 septembrie, la ora 4:54, în momentul în care Soarele trece din emisfera nordică a sferei cerești în emisfera sudică. Din acest moment, ziua și noaptea devin egale. 

Astrologii sunt de părere că echinocțiul simbolizează echilibrul, potrivit Express
„Este momentul anului când zeul antic al luminii este învins de fratele și alter egoul său, zeul întunericului. Este momentul anului când noaptea învinge ziua.”, a spus astrologul Rob Tillett.
După ce echinocțiu de toamnă se va încheia, zilele vor deveni mai scurte, în timp ce nopțile vor deveni mai lungi, pe măsură ce ne îndreptăm spre iarnă. 
Astrologul Neil Spencer spune că există un număr „semnificativ de mișcări planetare” înainte de echinocțiu, care afectează semnele zodiacale. 
Dacă ești Capricorn, astrologul Neil Spencer te sfătuiește să fii precaut în momentul în care trebuie să iei o decizie, pentru că ești predispus la alegeri impulsive. 
În plus, Vărsătorii sunt sfătuiți să-și mențină ”ambiția și ideile în viață”. 
Berbecii, pe de altă parte, vor simți că rămân fără energie în timpul echinocțiului, însă, din fericire, „nu mai sunt blocați în sferele lui Marte și Mercur”.
 

×
Subiecte în articol: echinoctiu de toamna