x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP CAPRICORN 2016

HOROSCOP CAPRICORN 2016

28 Dec 2015   •   21:10
HOROSCOP CAPRICORN 2016
Sănătate
Tranzitul lui Saturn în sectorul subconștientului ar putea să vă trezească anumite insecurități și temeri. Practica meditației vă va fi de mare ajutor și veți putea elimina astfel anumite traume din trecut. Pluto va continua să activeze în sectorul personalității și vă va face mai determinat și mai dornic de acțiune. Profitați de această energie!


Carieră

Saturn va continua să își exercite influența, dând naștere unei ușoare neîncrederi în propria persoană pe care va trebui să o combateți. Jupiter va tranzita Casa IX, impulsionându-te și motivându-te să îți imbunătățești formarea profesională. Există posibilitatea să începi (încă) o facultate sau să începi cursuri de limbi străine.


Dragoste

Uranus va continua să își exercite influența în sectorul căminului și familiei și, cel mai probabil, veți avea parte de multe schimbări, majoritatea subite, neprevăzute. Veți simți o mai mare nevoie de a experimenta, de a nu vă limita la convențional.

Dacă sunteți singur, ați putea avea parte de o surpriză, dar cel mai mare câștig al nativilor din Capricorn în 2016 va fi că vor învăța să se iubească pe ei înșiși.
 

×