x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cât timp iubesc zodiile

Cât timp iubesc zodiile

27 Iun 2018   •   19:48
Cât timp iubesc zodiile

Dragostea este un sentiment mirific, care ne poate aduce în al nouălea cer. Totuși, ea nu durează o veșnicie. Iată cât timp sunt dispuse zodiile să iubească! Află mai multe detalii despre subiect:

· Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Când decizi să intri într-o relație, te implici cu totul în ea. Nu ești genul de persoană care să se folosească de întâlniri doar pentru a-și satisface nevoile trupești sau pentru a nu rămâne singur. Pentru tine, întâlnirile reprezintă o modalitate de a afla dacă o persoană este potrivită să îți fie alături pentru tot restul vieții. Când te îndrăgostești, e un fel de dragoste pentru totdeauna. Cel mai probabil te vei îndrăgosti doar o dată în timpul vieții pentru că ești genul de persoană care nu se grăbește în a face o asemenea alegere, iar când o vei face, vei ști că el/ea este alesul/aleasa inimii tale și că sentimentele dintre voi vor fi veșnice.

· Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ești un romantic incurabil, ceea ce înseamnă că probabil te simți ca și cum te-ai îndrăgosti de cineva nou în fiecare zi. Cert este că îți place să iubești. În perioada adolescenței, ai simțit adevărata intensitate a iubirii, dar ai simțit și cum este să ai inima făcută bucățele. Dacă nu ți s-a întâmplat asta până acum, pregătește-te. Te vei îndrăgosti de două ori de-a lungul vieții tale: o dată când ești tânăr și naiv, iar a doua oară când ești gata să îți deschizi inima să iubești din nou, iar atunci vei ști că e pentru totdeauna.

· Gemeni (21 mai – 21 iunie)

......................................

Citește mai departe despre cât timp  iubesc zodiile

×