x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce carte ți se potrivește în funcție de zodie

Ce carte ți se potrivește în funcție de zodie

05 Sep 2019   •   10:31
Ce carte ți se potrivește în funcție de zodie

Fie că nu mai știi ce să citești sau vrei să faci un cadou pe care persoana care îl va primi să îl aprecieze, ține cont că zodia în care s-a născut cel căruia îi este destinată cartea te poate ajuta să alegi cadoul cel mai potrivit. Unii nativi sunt mai romantici, altii mai razboinici, in vreme ce alte persoane sunt extrem de practice. Iar zodia iti poate spune multe despre personalitate, ceea ce te va ajuta sa alegi cadoul potrivit, chiar si cand vine vorba de carti.

Berbec

Ii place sa citeasca orice tine de istorie sau razboi. In special barbatilor, carora le poti face cadou si carti despre strategii folosite in competitiile sportive. Femeile sunt, insa, mai inclinate spre partea mai practica si vor aprecia cartile despre modalitati de decorare sau chiar albume care sa prezinte in detaliu arhitectura si design-ul caselor unor celebritati, dar si recomandari ale designer-ilor.

Taur

E un gurmand, asa ca o carte de bucate, cu retete de mancaruri elaborate e exact ceea ce i se potriveste. Taurul are rabdare sa pregateasca feluri deosebite de mancare, pentru ca imaginatia lui de gurmand il va ajuta sa gaseasca cele mai gustoase combinatii. Asa ca nu mai sta pe ganduri. Fugi la librarie si cumpara-i o carte de bucate.

Gemeni

...................

Citește mai departe AICI

×