x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai bune cristale vindecătoare pentru Gemeni

Cele mai bune cristale vindecătoare pentru Gemeni

17 Mai 2021   •   16:29
Cele mai bune cristale vindecătoare pentru Gemeni

Sunt șase cristale vindecătoare pentru persoanele născute în zodia Gemeni. Acestea servesc mai multor scopuri din viața lor, scrie yourtango.com.

Fiecare piatră are mai multe proprietăți, despre care se crede că au puteri vindecătoare prin energia pozitivă pe care o emană. Ele sunt o alternativă la tehnicile medicale.

Practica vindecării cu ajutorul cristalelor datează de peste 6.000 de ani, de pe vremea sumerienilor antici din Mesopotamia.

În ce moduri Gemenii pot folosi o piatră sau un cristal pentru vindecare ? 

În timpul unui astel de tratament, vindecătorii plasează diferite cristale pe corp, aliniindu-le cu cele șapte chakre: coroana, al treilea ochi, gâtul, inima, plexul solar, sacrul și rădăcina.

Punctul sacral este conectat la emoții și intimitate, iar punctul rădăcină este conectat la împământare. Punctul coroanei este conectat la spiritualitate. Al treilea ochi este legat de conștientizare. Punctul gâtului este conectat la comunicare. Punctul inimii este conectat la iubire și vindecare. Plexul solar este conectat la înțelepciune și putere. 

Poziționarea pietrelor se face pe baza simptomelor pe care le are pacientul.

Cristalele pot fi purtate pe corp sau așezate sub perne pentru a absorbi energia pozitivă și a alunga energia negativă.

Se știe că Gemenii reprezintă două personalități diferite într-o singură persoană. Nu știi niciodată cu ce personalitate te vei confrunta într-o zi.

Sunt distractivi, blânzi și rapizi.  Zodie de aer, dominată de Mercur, persoanele născute în acest semn sunt inteligente, curioase și le place să discute pe diverse teme.

Ei trec prin viață trăind evenimentele în mod rațional, ceea ce îi face adesea detașați. Tind să analizeze situațiile, în loc să le abordeze emoțional.  Sunt inteligenți și le place să sondeze terenul.  

Astfel că trebuie să folosească cristale care să echilibreze și să vindece ambele personalități, deschizându-le mintea și permițându-le să analizeze situațiile mai adânc decât au făcut-o deja.

Iată cele mai bune cristale de vindecare pentru Gemeni

Ametrin

Este o combinație de ametist și citrină. Această combinație simbolizează latura fizică și pe cea spirituală. Piatra sporește creativitate. Îi ajută pe cei care o folosesc să vină cu soluții logice la probleme legate de muncă, dar și personale, aducând armonie în viață.

Îndepărtează energia negativă și este bun pentru deschiderea chakrei celui de-al treilea ochi. SImpolistica sa dublă se potrivește cu personalitatea bivalentă a gemenilor. Este folosit cel mai mult pentru calmarea stresului și trebuie pus în locurile unde e cel mai mult nevoie de el.

Howlit

Este folosit pentru a aduce conștiința la un nivel superior, ajungând astfel la înțelepciune. Este bun pentru reducerea anxietății și elimină durerea și stresul. Deoarece mintea Gemenilor este adesea activă, Howlit este bun pentru calmarea rapidă a gândurilor. Oamenii țin această piatră în buzunare pentru a absorbi energia negativă. Când meditați cu Howlite, vă puteți conecta la chakrele superioare. Fizic, vă poate ajuta să eliberați tensiunea din mușchi, facilitează absoarbția calciului în dinți și oase și echilibrează emoțiile.

Ochi de tigru

Tiger’s Eye încurajează utilizatorul să ia măsuri. Declanșează judecata și eliberează anxietate. Acesta este un cristal bun pentru gemeni, deoarece îi ajută pe gemeni în preferința lor de a vedea fiecare situație din punct de vedere logic. Este cunoscut pentru a spori încrederea și este utilizat pentru a evita dorințele rele și blestemele. Este un cristal natural de vindecare pentru creier, astfel încât persoanele care suferă de probleme de sănătate mintală sau de tulburări de personalitate pot găsi utile.

Piatra Lunii

Este cristalul de putere al Gemenilor. Acesta deschide chakra inimii. Întrucât Gemenii sunt detașați, piatra lunii îi poate ajuta în iubire. Este un simbol al fertilității și al senzualității și crește intuiția. Îi ajută să lase lucrurile să curgă și să nu grăbească nimic.

Energiile acestei pietre liniștesc gândurile și îi călăuzesc pe cei care o folosesc să mediteze la dorințele pe care le are, indiferent dacă este vorba de relații sau bani. 

Agata albastră 

Este o altă piatră care ajută la calmarea unei minți hiperactive. Luați un pahar cu apă și puneți agata albastră în apă, apoi așezați paharul afară în lumina soarelui timp de o oră. Scoateți apoi cristalul și beți apa pe tot parcursul zilei. De asemenea, puteți bea apa înainte de culcare pentru a visa frumos. 

Smarald

Smaraldul e ste considerat piatra dragostei. Reprezintă unitatea și iubirea necondiționată. Pentru o relație romantică, aceasta trebuie purtată aproape de inimă. Pentru a reînvia o veche iubire smaraldul se pune pe buze și rostiți acele cuvinte pe care doriți să le spuneți persoanei dragi. Apoi sigilați piatra într-un plic și trimiteți-l celui sau celei care vreți să se întoarcă. 


 

 

×
Subiecte în articol: gemeni zodiac cristale vindecare