x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele mai bune profesii pentru Capricorni

Horoscop. Cele mai bune profesii pentru Capricorni

25 Dec 2020   •   14:09
Horoscop. Cele mai bune profesii pentru Capricorni
Sursa foto: pixabay.com

Capricornii știu foarte bine ce au de făcut. Sunt ambițioși, puternici, meticuloși și muncitori. Așa că cele mai bune pentru ei sunt profesiile unde au parte de autoritate și respect. Muncesc din greu, indiferent ce se hotărăsc să facă. Știu că există diferență între a simula munca și a lucra cu adevărat.

Datorită firii lor tenace și disciplinate, par că se potrivesc în orice loc de muncă.

Încăpățânarea îi ajută să treacă peste momentele grele. Latura  lor practică îi face foarte productivi.

Capricornii pot folosi multe tactici pentru a-și ascunde emoțiile. Greșelile le afectează atât orgoliul, cât și sentimentele. 

Firea lor ambițioasă merită să fie răsplătită primind ceea ce iubesc. Nu merită să se profite de ei și trebuie să li se ofere și pauze din când în când. 

Iată câteva cariere în care Capricornii pot prospera

Profesor

Profesorii trebuie să fie buni organizatori. Ei trebuie să știe când și cum să profite de oportunitățile academice pentru a-și transmite cercetările. Prin urmare, Capricornii vor putea găsi multe împliniri profesionale prin cunoștințele pe care le obțin și modul în  care acestea contribuie la educația celorlalți. Ei sunt adesea răsplătiți pentru eforturile depuse. Reușitele lor vor fi premiate și apreciate de colegi și studenți. În plus, vor avea puțin resentimente într-o astfel de carieră întrucât ceilalți văd cât de mult muncesc. 

Programator

Un programator trebuie să gândească analitic, logic, să vizualizeze și să manipuleze cu ușurință sistemele din spatele activității lor. Acest lucru este perfect pentru un Capricorn datorită naturii lor practice și disciplinate. Capricornii adoră puzzle-urile dificile și jocurile de inteligență, așa că de ce să nu-și facă din asta o profesie ? Deși sarcinile sunt aparent plictisitoare, cum ar fi rularea de coduri, pentru ei este munca perfectă.

Dezvoltator imobiliar

Despre Capricorni se spune că vor mulțumire instant, ei știu să aștepte o recompensă uriașă. Ei nu sunt doar muncitori duri, sunt și pasionați. Proiectele mari, precum construirea de imobile, le vor permite să-și canalizeze energia în ceva concret. Vor începe de la ridicarea unei case și vor ajunge la un cartier întreg. Nu există niciun obstacol pentru a-și atinge scopurile.

Medic

Medicul, asemenea programatorului, se descurcă bine cu sistemele. Desigur, puneți corpul uman în locul sistemului informatic. Capricornii se descurcă extrem de bine în domeniul medical, întrucât doctorii trebuie să fie disciplinați. Facultatea de medicină nu este ușoară, dar Capricornii sunt dispuși să sufere pentru realizarea ambițiilor lor. Vor fi medici perfecți întrucât pot să-și direcționeze energia spre ceva pozitiv, cum ar fi salvarea vieții altor oameni. 

Redactor

Spre deosebire de scriitori, care folosesc acele cuvinte care sună cel mai frumos, redactorii trebuie să se exprime concret. Natura realistă și metodică a Capricornului este perfectă pentru munca atentă și minuțioasă a editorului. Ei sunt capabili să scrie simplu și concis.

 

 

 

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop capricorn