x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop De ce persoanele născute în zodia Racului par manipulatoare

De ce persoanele născute în zodia Racului par manipulatoare

05 Iun 2020   •   13:38
De ce persoanele născute în zodia Racului par manipulatoare
Sursa foto: pixabay.com

Unii spun că persoanele născute în zodia Racului sunt atât de emoționale încât par manipulatoare. Dar când mă uit la ei, văd că sunt simpatici, fideli, grijulii și intuitivi. 

Aceștia își iubesc familiile și îți construiesc un fundament solid pentru casa lor, relatează yourtango.com

De asemenea, sunt calzi, atașați de familie și prieteni, pe care îi țin aproape de inimile lor, și au capacitatea de a empatiza cu cei pe care îi iubesc.

Cu siguranță au multe calități dar există și o caracteristică negativă. Ei pot iuibi pe cineva atât de mult încât vor să-i manipuleze. 

De ce sunt Racii manipulatori ?

Pentru că sunt protectori și vor face tot ce le stă în putință pentru a-i face pe cei din jur să se simtă în siguranță. 

Ei înțeleg cum e să fii rănit de alții, motiv pentru care sunt regi și regine ale auto victimizării, iar natura lor iubitoare îi determină să facă schimbări rapide. 

Nu sunt prea dornici să cunoască oameni noi și preferă să nu povestească despre viața lor personală. 

Cu toate că nu comunică întotdeauna foarte bine, se pricep să evite conflictele. Atunci când totuși se confruntă, devin mai puternici decât și-au imaginat. 

Datorită sensibilităii lor, ei reușesc să facă față unor situații dificile, după care se întorc la viața lor obișnuită, fără prea multă dramă. 

Sensibilitatea semnelor de apă

Alături de Scorpion și Pești, Racii sunt semne de apă. Fermecătoare și misterioase, acestea sunt atrăgătoare pentru cei din jur.

Persoanele născute în aceste zodii sunt empatice, motiv pentru care pot înțelege cu ușurință gândurile și emoțiile altor oameni. Această abilitate le permite să fie de ajutor și să înțeleagă ce este în neregulă cu ceilalți. Deși poate fi util pentru cei din jurul lor, sentimentul că atât de multe emoții nu le aparțin îi încurcă.

Totodată, semnele de apă au personalități dependente. Odată ce iubesc ceva sau găsesc plăcere în acel lucru, le este greu să-l lase să plece. Această caracteristică poate explica motivele pentru care ei au tendința de se lăsa suprasolicitați de către persoanele pe care le iubesc. 

Sensibilitatea lor emoțională extremă îi determină însă să fie precauți. Sunt atenți la oamenii care intră în viața lor și se asigură că aceștia nu le vor face rău. 

Despre semnele de apă se spune că sunt manipulatoare, așa că nu este de mirare că Racii sunt renumiți pentru asta. Schimbările de dispoziție ale racului provin din faptul că zodia este dominată de Lună,  care ne influențează emoțiile.

Acest lucru afectează Racii mai mult decât orice alt semn, din cauza legăturii sale directe și a conexiunii sale cu Luna. Starea de spirit a acestora se schimbă rapid, dar sunt întotdeauna capabile să identifice și să înțeleagă aceste sentimente.  Ei au, de asemenea, și energie maternă, tot datorită acestei planete.

Racii sunt semne cardinale și au nevoie de oameni în jurul lor.  Dar oricât de greu ar încerca să fie relaxați, nu reușesc. Când încep să simtă copleșiți de emoții, se așteaptă ca ceilalți să-i înțeleagă. Atunci când cei dragi refuză să facă lucrurile așa cum le doresc Racii, ei par că se transformă în persoane diferite, motiv pentru care se spune că par „nebuni, ciudați, psihopați”. 

Când încep să simtă că cineva nu are intenții bune, în loc să apeleze la abilitățile lor psihologice, de care sunt conștienți,  încep să se victimizeze.  

În loc să plece ori să se confrunte cu persoana care le face rău, ei plâng. Acest lucru vine din faptul că preferă să evite conflictul, însă crează confuzie în jur. 

Nu manipulează în mod intenționat pe nimeni, dar nu prea știu cum să rezolve lucrurile uneori.

Deși emoțiile lor atrag oamenii, îi și îndepărtează, motiv pentru care pot rata oportunități incredibile. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii rac manipulator semne de apa