x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii octombrie: Balanțele vor avea probleme in viața personală

Horoscopul lunii octombrie: Balanțele vor avea probleme in viața personală

25 Sep 2018   •   08:31
Horoscopul lunii octombrie: Balanțele vor avea probleme in viața personală

Chiar dacă, in plan profesional luna octombrie 2018 va fi, pentru Balanțe, o perioada destul de buna, in viata personala insa vor fi destule probleme. De asemenea, o atenție deosebită trebuie acordată stării de sănătate. De aceea, incercați să găsiți timp nu numai pentru muncă.

 

Avand Soarele in casa 1-a, cea a personalității, veti fi plini de energie și întreprinzători, ceea ce va atrage însă probleme de care va trebui să vă ocupați. De altfel, în această lună vă veți ocupa cu plăcere aproape de orice, pentru că vă place să vă simțiți stăpânul propriei vieți. Totuși, astrologii vă recomandă ca, mai întâi, să finalizați proiectele începute. 

În a doua decadă a intervalului, planeta Mercur va trece în casa a 2-a, domeniul finanțelor și al proprietății. Asta înseamnă că veți avea o minte ageră, o găndire rațională și  putereade a analiza lucrurile în cele mai mici detalii. Mai mult, unii dintre nativii din Balanță vor simți nevoia de a-și îmbogăți cunoștințele, înscriindu-se la cursuri de perfecționare, frecventând seminarii universitare.

Cu Mercur în casa a 2-a cresc șansele lansării unei afaceri noi, finalizpării cu succes a unui proiect dificil, dar extrem de ambițios și promițător. Astrologii afirmă chiar că în octombrie 2018 există posibilitatea de a fi propus pentru o funcție de conducere, de mare responsabilitate. 

În pofida bunăstării profesionale, în domeniuil financiar pot apărea dificultăți. Dar numai pentru că nu știți sau nu doriți să vă încadrați în bugetul de care dispuneți, corelând cheltuielile cu veniturile. Toți banii se vor duce fără să realizați pe ce. De aceea, nu este exclus să fiți nevoiți să vă mai căutați ceva de lucru, o colaborare ca sursă alternativă de câștig. Dacă veți dispune, astfel, de niște bani în plus, plasați-i într-un cont bancar. 

În plan sentimental, nativii din Balanța care sunt singuri vor da dovadă de naivitate în octombrie 2018 și se vor încurca în relațiile lor sexuale. Un asemenea comportament poate antrena o stare de depresie, de dezamăgire. De aceea încercați să fiți mai selectivi. Cei care au deja o relație, o familie, se vor confrunta cu o criză importantă. Totul ar putea porni de la bani sau de la o stare de oboseală resimțită de parteneri unul față de celălalt. Nu lăsați lucrurile așa, încercați să luați măsuri. 

Astronomii recomandă, printre altele, o scurtă separare. De asmenea, se poate apela la ajutorul unui specialist. Or, dacă nici una dintre variante nu convine, poate fi convocat un consiliu de familie. E adevărat, rufele nu se spală în stradă, dar în momente critice sfatul unor persoane apropiate cu mai multă experiență ar putea fi de mare ajutor. 

×