x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 10 august 2018. Varsatorii au nevoie de un sfat avizat

Horoscop 10 august 2018. Varsatorii au nevoie de un sfat avizat

10 Aug 2018   •   07:55
Horoscop 10 august 2018. Varsatorii au nevoie de un sfat avizat

Horoscop 10 august BERBEC: Nu cu ton ridicat si nici cu predici ii vei convinge pe cei care nu sunt de acord cu tine sa te asculte, ci numai cu duhul blandetii. Lasa autoritatea deoparte.

Horoscop 10 august TAUR: Esti tras in prea multe parti si risti sa scapi din vedere detalii importante. Ar fi mai bine sa alegi, din lista de urgente, un singur plan asupra caruia sa te concentrezi.

Horoscop 10 august GEMENI: Ai doua cai de evolutie intr-un proiect la care iti aduci contributia. Vei alege varianta optima pentru tine, dar nu o pui in aplicare pana n-o analizezi la sange.

Horoscop 10 august RAC: Esti plin de energie la serviciu, datorita unui stimulent care te determina sa dai tot ce ai mai bun din tine. Ziua e potrivita initiativelor indraznete, tintind cat mai sus.

Horoscop 10 august LEU: Nu e o rusine sa recunosti ca nu stii ce ai de facut in anumite situatii, deci cere sfaturi si ajutor, intreaba in stanga si-n dreapta pana gasesti rezolvarea.

Horoscop 10 august FECIOARA: Linisteste-te in cursa ta nebuna spre marile scopuri, pentru ca nu acesta e ritmul cel mai potrivit. E nevoie de o abordare mai calma si organizata.

Horoscop 10 august BALANTA: Vestile te cam intristeaza, deoarece au la baza un neadevar. Uneori, se mai castiga victorii si pe cai incorecte si e normal sa fii revoltat cand tu stii adevarul.

Horoscop 10 august SCORPION: Esti inconjurat de oameni cu probleme, dar tocmai de aceea ai aparut tu in calea lor, pentru a le ridica moralul. Asa vor vedea ca nu sunt singuri in lupta lor.

Horoscop 10 august SAGETATOR: Ce zi frumoasa se anunta la orizont, in care bucuria, buna dispozitie, distractia vor fi la ele acasa. Inconjoara-te de oameni veseli si optimisti!

Horoscop 10 august CAPRICORN: Familia te inconjoara cu incredere si asteapta de la tine o decizie. Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa dai startul unei actiuni de care veti beneficia cu totii.

Horoscop 10 august VARSATOR: Daca ai nevoie de un sfat avizat, cauta pe cineva cu mai multa experienta de viata, care vede lucrurile dintr-o alta perspectiva decat tine.

Horoscop 10 august PESTI: Ai norocul sa treci prin spatii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu si azi. Nu fugi de lume, intra in contact cu oameni cat mai diferiti.

www.acvaria.com

 

×