x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 10 iulie 2019. Unul din voi suferă, se simte neglijat, nu mai are aceeaşi senzaţie de armonie şi bună înţelegere

Horoscop 10 iulie 2019. Unul din voi suferă, se simte neglijat, nu mai are aceeaşi senzaţie de armonie şi bună înţelegere

09 Iul 2019   •   14:14
Horoscop 10 iulie 2019. Unul din voi suferă, se simte neglijat, nu mai are aceeaşi senzaţie de armonie şi bună înţelegere
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intenţionat atunci când te-ai implicat într-o acţiune, şi ai tendinţa de a aluneca încet spre decepţie. Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că tot e ceva decât nimic, pentru că sigur există un avantaj în ceea ce ţi se oferă la efortul depus, chiar dacă nu e chiar ceea ce ai dorit. Jumătatea plină a paharului cântăreşte mult mai mult decât crezi. Bucură-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obţinut deja, spunând că de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, şi încă suficiente, dar dacă pretenţiile tale sunt mult prea ridicate, rişti o dezamăgire.

 

Horoscop Taur. Treburile casnice te preocupă mai mult, pentru că azi ai starea necesară de a privi în jur cu mai multă atenţie la detalii. Descoperi cu această ocazie că se cer făcute reparaţii prin locuinţă, că grădina cere îngrijire, că nu ai mai făcut curăţenie de atâta vreme, că educaţia copiilor lasă de dorit. Sunt astfel de momente când descoperi cu alţi ochi micile nereguli ale vieţii de familie şi începi să le iei pe toate la puricat pentru a restabili ordinea corectă. Ai neglijat multe în ultima vreme din lipsă de timp, dar începi să-ţi faci un program riguros pentru a le aduce pe toate pe făgaşul normal.

 

Horoscop Gemeni. Ceva nu mai merge în relaţia de suflet, eşti blocat într-un punct fragil pe care nu prea ştii cum să-l gestionezi. Unul din voi suferă, se simte neglijat, nu mai are aceeaşi senzaţie de armonie şi bună înţelegere, dar la originea acestui hop e o banală replică prost interpretată. Dacă aţi găsi timpul potrivit şi starea necesară pentru a sta puţin de vorbă faţă în faţă, aţi găsi imediat unde se ascunde punctul sensibil şi să-l reparaţi cu explicaţii şi scuze. Dar orgoliul nu te lasă să recunoşti că ai comis pe undeva o eroare, şi rişti să menţii această atmosferă apăsătoare prea mult timp.

 

Horoscop Rac. Uneori, visele nu se împlinesc atunci când vrei tu, nici cât ai bate din palme, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieţii. Acelaşi sentiment îl vei avea şi tu astăzi, că un mare scop se destramă, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar întotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu-ţi convine înlocuitorul pe care îl primeşti în schimb, dar după un timp îţi vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun chiar şi decât ideea ta iniţială. Nu intra în panică, ci foloseşte-te de ceea ce ţi se oferă!

 

Horoscop Leu. Taci şi suportă unele condiţii care nu prea îţi convin, la prima vedere. Nu-ţi place deloc să o faci pe umilul, când tu ai o atitudine de lider şi orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea că o poziţie inferioară, un ton scăzut şi puţină modestie nu strică deloc. Ai multe de câştigat de pe urma unei astfel de atitudini, după principiul capul tăiat sabia nu-l taie. Taci şi suportă unele condiţii defavorabile acum, pe moment, pentru că ceea ce poţi obţine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merită efortul.

 

Horoscop Fecioara. Mediul în care altădată te simţeai foarte bine, în care comunicai extrem de uşor şi unde erai primit cu braţele deschise, dintr-o dată nu mai e la fel de prietenos. Parcă ai fi printre străini, nu printre prieteni sau rude, pentru că ai senzaţia că la tot ce le spui, ei resping orice părere, contrazic permanent şi refuză ideile tale. Încearcă să-i înţelegi tu pe ei, pentru că fiecare are toanele sale, şi de data aceasta cel care trebuie să dea dovadă de toleranţă eşti tu. Nu lua refuzurile lor drept un atac la persoană, pentru că intenţiile lor nu sunt negative, ci e doar o pasă proastă care-i face să fie atât de ostili. Dar le trece repede!

 

Horoscop Balanța. Te simţi blocat într-o zonă în care nu se mai întâmplă nimic şi e normal să fii dezorientat şi să nu mai ştii ce să faci. Să laşi lucrurile aşa, cu speranţa că se vor rezolva de la sine, sau să acţionezi în vreo direcţie, ca să depăşeşti impasul? Înainte de a face sau decide ceva, ar fi bine să discuţi cu cineva care are mai multă experienţă, pentru că tu te simţi, momentan, golit de inspiraţie. Consideri că ai încercat tot ce se putea face şi acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine să ceri ajutor din afară. Nu încerca să le faci singur, nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare discuţia de azi poate face brusc lumină în mintea ta şi din nimic deja pare să se nască totuşi ceva!

 

Horoscop Scorpion. Azi îţi consumi energia pe fleacuri, dar îţi place, deoarece e o atmosferă relaxantă în care nu ţi se cere nimic complicat sau dificil. Ai o mulţime de lucruri mărunte de făcut, dar sună bine pentru că reuşeşti să ştergi o mulţime de sarcini dintr-un foc. Poate te apuci să faci curat prin hârtii, prin cutii, prin sertare, sau aduci corespondenţa lunii la zi, si închei ziua cu un sentiment plăcut, relaxant, cum că ai reuşit să mai scapi de o serie de mărunţişuri de care trebuia, odată şi-odată, să te ocupi.

 

Horoscop Săgetător. Priveşte cu mai mult curaj spre trecut, pentru că deţii experienţa necesară pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar şi ai şti să-i oferi instrucţiunile cele mai preţioase. Umblă în sipetul de amintiri, scoate la lumină experienţe de viaţă ce pot fi acum altuia de folos şi împărtăşeşte cu încredere din tot ce ai trăit pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente când tu ai trecut deja prin asta şi ai şti ce este de făcut. Oferă din ceea ce ştii celor care au nevoie de tine ca profesor!

 

Horoscop Capricorn. Dacă pleci la drum, înarmează-te cu mult calm, pentru că vor fi deplasări încărcate de o oarecare stare de tensiune. Ori ceva apare pe parcurs şi îţi strică ţie toată plăcerea călătoriei, ori nu găseşti ceea ce ai fi sperat, la destinaţie, ca atare nu se poate vorbi de o zi tocmai bună pentru a pleca de acasă. Dar parcă nici acasă nu te simţi în largul tău, ca atare fii pregătit pentru o atmosferă cam sumbră în care nu te vei simţi bine oriunde te-ai afla. Se vede că eşti obosit şi stresat şi de aceea nimic nu-ţi convine. Dacă eşti afară, te comporţi ciudat, dacă rămâi acasă, nu-ţi găseşti locul.

 

Horoscop Vărsător. Atitudinea ta tonică, optimistă, încrezătoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici şi pesimişti. Tu faci un pas în faţă şi arăţi tuturor că nimic nu e atât de greu încât să nu poată fi rezolvat, nimic nu e atât de trist încât să merite să-ţi torni cenuşă în cap, şi prin această atitudine atât de luminoasă, poţi trage şi pe alţii după tine, în sus. Sunt câteva persoane în preajma ta care l-au luat pe nu în braţe şi se plâng întruna, dar au noroc de o prezenţă ca a ta care le readuce şi lor zâmbetul pe buze şi speranţa în suflet. Mobilizează-i, ridică-le moralul, pentru că îţi vor fi recunoscători pentru energia pe care le-o insufli!

 

Horoscop Pești. Dacă asculţi ce-ţi spune lumea, ajungi să nu mai duci la capăt ce ai început, pentru că te laşi influenţat de zvonuri, bârfe şi emoţiile negative ale celorlalţi. Tu poate eşti mult mai capabil, dar dacă vezi că toţi se îndoiesc de ceea ce vrei să realizezi, începi să gândeşti şi tu ca ei. Dacă ai putea face abstracţie de atmosfera apăsătoare şi sumbră în care nimereşti fără voia ta, ar fi o zi mult mai bună, dar discuţiile negativiste cu cei din jur te prind într-un moment sensibil ce-ţi taie tot elanul de a mai continua ceva. Mai bine iei o pauză, până se mai clarifică lucrurile, azi parcă nimic nu merge.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: horoscop 10 iulie horoscop