x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 10 septembrie 2019. Joci un rol salvator pentru o persoană care are nevoie de sfaturile tale ca de aer

Horoscop 10 septembrie 2019. Joci un rol salvator pentru o persoană care are nevoie de sfaturile tale ca de aer

09 Sep 2019   •   14:47
Horoscop 10 septembrie 2019. Joci un rol salvator pentru o persoană care are nevoie de sfaturile tale ca de aer
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Discută cu o persoană a cărui înţelepciune o preţuieşti, cum ar fi un prieten mai în vârstă, un părinte, un mentor, pentru că ceea ce are să-ţi spună are efecte mobilizatoare asupra ta. El ştie ce spune, îţi vorbeşte dintr-o aprofundată cunoaştere a unor domenii în care tu eşti încă începător. Urmează-i exemplul, mergi în urma sa cu încredere, pentru că ai enorm de învăţat de la acest om. Îţi e cu ceva mai presus, cu un pas înainte prin studiu şi deschidere spirituală, şi dacă încerci să-i semeni în această privinţă, vei avea numai de câştigat. Tot ce-ţi împărtăşeşte va sta la baza evoluţiei tale.

 

Horoscop Taur. Ai grijă până unde duci o banală neînţelegere, pentru că atmosfera poate deveni atât de tensionată încât o singură scânteie poate arunca totul în aer! Rişti enorm dacă te laşi furat de critici, bârfe sau predici ţinute unei persoane care trece prin momente dificile, pentru că nu de asemenea tratament are nevoie acum, ci de toleranţă şi de un prieten care să-l ajute, or tu eşti tentat să-l judeci prea tare. Dacă nu ţii cont de fragilitatea stării sale psihice, îţi poţi declanşa o criză şi mai gravă pe care nu o vei putea repara.

 

Horoscop Gemeni. Schimbul de cuvinte dulci, de declaraţii de dragoste şi de semnale de prietenie şi simpatie e la cote maxime acum. Îl simţi pe cel drag pe aceeaşi lungime de undă şi îţi răspunde cu aceeaşi monedă la încercările tale de apropiere. Seducţia este şi ea favorizată, deci să nu te miri că, în mediul în care ajungi azi, descoperi priviri admirative îndreptate spre tine. Şi tu ai putea cuceri uşor pe oricine, dar şi alţii au asupra ta un efect covârşitor, încât termini ziua îndrăgostit.

 

Horoscop Rac. Joci un rol salvator pentru o persoană care are nevoie de sfaturile tale ca de aer. Ai, cu siguranţă, mai multă experienţă decât amicul tău aflat în impas şi vei împărtăşi din experienţa ta de viaţă cu multă plăcere. Nu pune la suflet ceea ce auzi de la prietenul tău, pentru că tocmai pe imparţialitatea şi judecata ta rece mizează atunci când te caută pentru o îndrumare. Logic, raţional, detaşat de influenţe sentimentale, vei reuşi să-i oferi o soluţie practică foarte bună, adaptată perfect la situaţia lui.

 

Horoscop Leu. S-a întâmplat ceva care ţi-a mai calmat energia şi ai un ciudat sentiment de teamă, ca nu cumva să te avânţi în direcţii cu un oarecare factor de risc. Nu-i rău să porneşti ceva nou sub influenţa prudenţei şi a calmului, pe care va trebui încet-încet să le înveţi, dar e ciudată atitudinea ta atât de retrasă şi de tăcută, când toată lumea te ştie mult mai pasional. Ai nevoie de ceva care să te motiveze, să te stimuleze, să-ţi reaprindă flacăra pasiunii, dar deocamdată sufli şi-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precaută pentru o fire dinamică şi tonică, aşa ca tine!

 

Horoscop Fecioara. Te-ai gândit vreodată, cu adevărat profund, care e misiunea ta pe această lume? Cu siguranţă, da, dar ar trebui s-o faci şi azi într-un moment de meditaţie, pentru că răspunsul ar putea fi cel puţin surprinzător şi deschizător de sensuri. Poate un vis cu conotaţii spirituale intense, poate o discuţie cu ton extrem de grav cu o persoană pe care o admiri şi o respecţi, poate o străfulgerare din subconştient te pun în faţa unei alegeri majore de destin. Simţi nevoia să te dedici mai mult oamenilor, să pui în slujba altora ceea ce ştii sau faci, deci un prim pas ar fi să găseşti calea prin care poţi ajunge la cât mai multă lume deodată.

 

Horoscop Balanța. Cu calm, dibăcie şi dexteritate, eşti capabil de o mulţime de lucruri, deci nu sta degeaba nici azi, ci pune mâna serios pe unelte şi începe să te foloseşti de spiritul întreprinzător cu care eşti înzestrat. Îţi poate veni azi o idee atât de grozavă, încât ar merita să i te dedici ei în totalitate pe parcursul următoarelor luni, pentru că poate aduce şi mari satisfacţii, şi un profund sentiment de împlinire interioară, dar, cel mai mult, o senzaţie de linişte, de aşezare a lucrurilor pe un făgaş mai sigur. Cheia tuturor lucrurilor este cumpătarea, simţul măsurii, deci fă totul în limite normale: la timpul potrivit, în modul potrivit.

 

Horoscop Scorpion. Primul lucru căruia trebuie să acorzi azi atenţie e acel blocaj care te ţine pe loc de la o vreme. Eşti sfătuit să te eliberezi de ceea ce nu te lasă, de la o vreme, să evoluezi, să te dezvolţi, să treci la etapa următoare, pentru că duci după tine un balast inutil care nu-şi mai are rostul. Luptă cu propriile tale limite şi oprelişti, pentru că cel mai mare duşman nu e afară, ci chiar în interiorul tău. Deschide-te spre nou cu încredere, fără teamă de trecut, pentru că acesta e un capitol demult încheiat şi acolo ar trebui să rămână. Lasă-te puţin în voia sorţii şi vezi ce aduce, fără să controlezi totul.

 

Horoscop Săgetător. Munceşti cu sârg, dar nu te preocupă sarcinile care se află acum pe rol, care ţi se par banale şi simple, ci nişte proiecte de viitor de la care ai mari aşteptări. Tu nu priveşti decât mult înainte, în perspectivă îndepărtată, pentru că rezultatele eforturilor de acum se vor arăta atunci, peste luni de zile! Ai mari speranţe de la aceste planuri de care te ocupi cu seriozitate şi sârg, şi eşti conştient că succesul depinde numai de resursele pe care le pui în joc pentru a ajunge acolo. Nimeni nu va munci pentru tine, deci hai, pune mâna pe unelte şi construieşte cerea ce vrei să obţii. Ceea ce proiectezi tu acum în viitor, va deveni realitate prin forţele tale.

 

Horoscop Capricorn. Greu te vor înţelege ceilalţi, astăzi, pentru că te comporţi atipic: parcă eşti un rebel pus pe fapte mari, care nu se supune nimănui, care îşi pune în valoare doar propria originalitate, un deschizător de drumuri care nu acceptă reguli sau ordine rigide de la alţii. Menţine-ţi acest spirit de independenţă care te cuprinde, pentru că poate fi exact ce aveai nevoie ca să schimbi o stare de lucruri ce alunecase în monotonie şi banal. Prin deciziile ciudate, îndrăzneţe, revoluţionare de astăzi, practic întorci totul pe dos, dar îi dai şi o cu totul alt direcţie de evoluţie, care ţi se pare mult mai interesantă şi entuziasmantă. Eliberează-te de regulile altora, fii cu un pas înainte!

 

Horoscop Vărsător. Te laşi condus complet de o persoană care îţi inspiră maximă încredere. E un om respectabil, deosebit, care iese în evidenţă prin personalitatea sa luminoasă şi puternică, deci poate fi un exemplu demn de urmat de către tine. Ceea ce ştie, ceea ce face, ceea ce spune, toate sunt speciale, bine documentate, şi peste toate aceste calităţi mai are şi o carismă căreia nimeni nu-i rezistă. Şi tu cazi în mrejele sale, dar cu un scop benefic ţie, pentru a primi de la el sfaturile cele mai de încredere, o intervenţie salvatoare la momentul cel mai potrivit. Practic, depinzi de ce face el pentru tine şi te laşi complet în mâinile sale.

 

Horoscop Pești. Tu eşti un creator prin excelenţă şi tot ce iese azi din mintea sau din mâinile tale e demn de laudă, din partea altora, şi de mândrie, din partea ta. Canalizează-ţi energia fantastică spre un domeniu care poate creşte azi sub ochii tăi, ca un aluat pus la dospit, deci nu pierde vremea pe lucruri mărunte şi nici nu te mulţumi să te ocupi de sarcini de rutină. Azi se poate naşte ceva deosebit din resursele pe care le pui în joc, pentru că eşti bine susţinut de inspiraţie, de spirit de iniţiativă, de imaginaţie bogată, de un spirit creativ ieşit din comun, care, puse laolaltă, pot duce la rezultate de excepţie. Apucă-te de treabă, deci!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: horoscop 10 septembrie horoscop