x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 11 august 2019. Eşti într-o relaţie care are toate şansele să-ţi dăruiască enorm, dar nu trebuie nici să sari peste etape

Horoscop 11 august 2019. Eşti într-o relaţie care are toate şansele să-ţi dăruiască enorm, dar nu trebuie nici să sari peste etape

10 Aug 2019   •   18:37
Horoscop 11 august 2019. Eşti într-o relaţie care are toate şansele să-ţi dăruiască enorm, dar nu trebuie nici să sari peste etape
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Vorbeşti cu cei din familie despre unele schimbări pe care ai dori să le faci şi de care vor beneficia cu toţii, dacă vor contribui cu aceeaşi pasiune. Ţie îţi place cum sună perspectivele spre care îţi îndrepţi acum energia şi reuşeşti să-i motivezi şi pe cei dragi în egală măsură ca să participaţi cu toţii, cot la cot, la succesul visat. E un proces de durată, rezultatele nu se vor arăta peste noapte, ca atare contează fiecare decizie, fiecare pas, fiecare etapă în care tu şi ceilalţi membri ai familiei vă implicaţi cu încredere deplină. Clădiţi pas cu pas, laolaltă, un drum nou de-a dreptul promiţător, dar deloc simplu.

 

Horoscop Taur. Mintea ta e motorul principal al tuturor acţiunilor interesante de astăzi. Ideile tale vin ca pe bandă rulantă, pentru că eşti foarte stimulat mental. De fapt, stai excepţional la capitolul asociaţii de idei, pentru că fiecare idee naşte alta şi alta şi tot aşa, încât această zi ar fi excelentă dacă ai folosi-o în acest scop: pentru strategii, pentru proiecte la nivel teoretic, pentru a găsi soluţii inteligente, pentru că mintea ta merge brici! Una din ideile care se naşte azi va pune stăpânire pe tine şi te va stimula într-atât de mult încât vei porni într-o direcţie incitantă care va avea rezultate imediate.

 

Horoscop Gemeni. Gândul care se naşte acum în mintea ta va genera o construcţie întreagă, de perspectivă, ca atare nu te mulţumi cu ceea ce ştii acum. Mai adună date, informaţii, resurse, mijloace, instrumente, pentru că toate acestea vor conlucra la un moment dat în avantajul tău. E o construcţie de lungă durată, dificilă fără doar şi poate, dar grozav de motivantă, pentru că tu deja ai în minte, vizualizezi deja, ceea ce te aşteaptă la capăt. Tu vezi deja ce frumos arată întregul edificiu, chiar dacă acum eşti încă la faza fundaţiei! Investeşte inspiraţie, creativitate şi pasiune în ceea ce clădeşti cu propriile tale forţe, dar şi multă răbdare!

 

Horoscop Rac. Ar fi perfect dacă ţi-ai putea permite azi o escapadă undeva într-un decor romantic, de exemplu la mare sau în preajma unui lac, deoarece de acolo îţi extragi azi energia pozitivă: din combinaţia ideală de elemente naturale (apă, aer, soare) şi locuri noi de vizitat. O călătorie s-ar potrivi de minune atmosferei emoţionante de azi, poate în compania persoanei iubite, sau, dacă nu există cineva alături momentan, însăşi călătoria poate fi sursa unei posibile întâlniri din care să se nască o idilă. Ieşi în lume şi bucură-te de tot ce simţi!

 

Horoscop Leu. Te simţeai blocat într-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou. Interesul tău scăzuse simţitor şi nu mai depuneai nici un efort pentru a depăşi acel hop. Dar iată că surprizele bune apar de unde nici nu te aştepţi şi-ţi reaprind dorinţa de a trece la pasul următor. Chiar dacă unele lucruri bat pasul pe loc şi nu dau semne că ar mai duce într-o direcţie bună, nu renunţa şi continuă să lupţi. Condiţiile nu sunt întotdeauna favorabile unui progres continuu, ci mai vin şi perioade de platou în care totul trenează. Dar o scânteie tot apare de undeva şi reaprinde focul ce pune iar în funcţiune maşinăria.

 

Horoscop Fecioara. Nu eşti chiar în apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiaţi care simt ce se petrece cu tine şi te susţin din umbră cu încurajări şi vorbe bune. Descoperi cât de important e să ai pe cineva cu adevărat alături de tine, pentru că starea de slăbiciune cu care începi ziua dispare după câteva ore petrecute alături de oameni cu tonus mai bun decât al tău. Aceştia reuşesc să te atragă în activităţi interesante, dinamice, pozitive în afara casei, şi te scot astfel din starea neplăcută care te copleşise. De animaţie ai nevoie, nu de repaus!

 

Horoscop Balanța. Uneori, lucrurile se văd mai bine cu ochii minţii decât cu cei fizici, ca atare bazează-te pe capacităţile tale extrasenzoriale, chiar dacă ai spune că nu le ai. Ba da, le ai, şi acum poţi descoperi aspecte pe care, altădată, nici nu le-ai remarcat, poţi simţi chestii de fineţe pe care altădată le-ai fi neglijat, deci ascute-ţi cumva simţurile cele mai fine. Eşti o antenă foarte receptivă la lucruri subtile, nu la cele pe care oricum le vede toată lumea, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre talentele tale native de… clarvăzător, pentru că nici n-ai idee ce vei observa cu ochiul tău tainic!

 

Horoscop Scorpion. Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău din cauza unui amic ce îşi eliberează nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru că vâlvătaia e gata să izbucnească. Sunt momente când a ignora, a te face că nu auzi, a trece mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat sunt cele mai bune reacţii în cazul momentelor critice. Taci şi suportă situaţia, chiar dacă nu-i convine, pentru că numai aşa poţi dezamorsa mai repede bomba!

 

Horoscop Săgetător. Nu e momentul potrivit să porneşti o acţiune nouă, de la care ai mari speranţe. Ceva îţi spune să mai aştepţi o vreme, să mai aduni ceva informaţie, pentru că urmează să se mai întâmple unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profită de aceasta zi pentru a sta şi a cântări pe îndelete nivelul pe care te afli şic e resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauză înainte de a da startul, dar acest răgaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ţi stabili o strategie corectă.

 

Horoscop Capricorn. Starea ta depinde mult de starea vremii, eşti meteodependent aşadar, pentru că te vei simţi exact aşa cum e cerul. Dacă ai norocul unei zile senine, cu soare strălucitor, vei avea o zi excelentă şi tu, de parcă ţi-ai extrage direct seva din soare. Dar dacă ai ghinionul să se abată nori peste zona ta, fii sigur că vei avea aceeaşi stare cenuşie şi neplăcută toată ziua… Caută pe hartă un loc în care soarele străluceşte şi fugi acolo, la pădure, la mare, la iarbă verde, pentru a-ţi reîncărca bateriile la capacitate maximă într-un decor natural superb.

 

Horoscop Vărsător. Priveşti lumea cu o combinaţie de sentimente, pentru că nu poţi spune foarte clar dacă ai deplină încredere în oameni, sau ar mai fi unele semne de întrebare cu privire la energia pe care o degajă. Poţi reacţiona diferit în funcţie de anturaj, pentru că nu toată lumea trebuie tratată suspicios şi rece, dar nici nu trebuie iubită necondiţionat. Trebuie să îţi adaptezi modul de a comunica şi de a te apropia de ceilalţi în funcţie de intuiţie, pentru că ai tu un fler al tău care te ajută să-ţi dai seama uşor ce fel de om ai în faţă: unul care merită apreciat pentru ceea ce reprezintă sau unul are trebuie ţinut la distanţă pentru că nu e chiar bunătatea întruchipată?

 

Horoscop Pești. Iubirea cere răbdare, deci nu pretinde de la persoana iubită să-ţi ofere tot ce are de oferit uite-aşa, din prima. Intră în această relaţie, sădeşte ceea ce se va ridica între voi şi întreţine această minunată investiţie până la roadele cele mai frumoase. Eşti într-o relaţie care are toate şansele să-ţi dăruiască enorm, dar nu trebuie nici să sari peste etape, nici să aştepţi miracole peste noapte, ci să te implici trup şi suflet cu convingerea că toate vin la timpul potrivit. E o relaţie demnă de laudă, dar nu aştepta să ajungi repede la un anumit ţel: şi călătoria până acolo face parte din frumuseţea relaţiei.

 

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 11 august horoscop