x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 11 iulie. Leii se joaca prea mult cu banii

Horoscop 11 iulie. Leii se joaca prea mult cu banii

10 Iul 2018   •   14:16
Horoscop 11 iulie. Leii se joaca prea mult cu banii

Horoscop 11 iulie BERBEC: Fie ca e o stare de depresie care te paste, fie ca e o problema de sanatate, nu de vitamine ai nevoie, ci de lumina care-ti invadeaza mintea si sufletul.

Horoscop 11 iulie TAUR: Lumea nu te intelege si te tine departe de miezul evenimentelor. Nu-i nimic, e pierderea lor, pentru ca tu ai avea o viziune diferita asupra lucrurilor.

Horoscop 11 iulie GEMENI: Joci un rol important in treburile unora. Si tu ai invatat de la altii ce e de facut in astfel de situatii, ca atare a venit vremea sa transmiti mai departe ce stii.

Horoscop 11 iulie RAC: Consideri ca ai facut tot ce se putea pentru a salva o situatie dificila, dar probabil cel mai intelept lucru pe care il poti face in acest moment e sa inchizi acel capitol.

Horoscop 11 iulie LEU: Nu te juca prea mult cu banii, avand impresia ca, oricat ai cheltui, se vor intoarce repede inapoi. Nu e chiar asa, ci risti dezechilibrarea bugetului propriu.

Horoscop 11 iulie FECIOARA: Cooperarea merge de minune azi in cuplu: cand unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. 

Horoscop 11 iulie BALANTA: Ceea ce cladesti acum prinde contur din ce in ce mai bine. Nu te opri din elan, lasa-te condus de acest chef fantastic de reusita, pentru ca esti pe drumul cel bun.

Horoscop 11 iulie SCORPION: Accepti o noutate aparuta ca din senin, dar care suna excelent! Chiar daca e cu totul altceva decat aveai in plan pentru astazi, e buna schimbarea de directie.

Horoscop 11 iulie SAGETATOR: Uneori, visele nu se implinesc atunci cand vrei tu, nici cat ai bate din palme. Poate ce primesti in schimb, nu-ti convine, dar il poti folosi cu succes.


Horoscop 11 iulie CAPRICORN: Priveste cu mai mult curaj spre trecut, imbla in sipetul de amintiri, scoate la lumina experiente de viata ce pot fi acum altuia de folos si impartaseste-i-le!

Horoscop 11 iulie VARSATOR: Esti mult mai atras de spiritualitate, ai o conexiune mai speciala cu cele sfinte acum, de aceea vrei sa te apleci prioritar asupra acestor nevoi profunde.

Horoscop 11 iulie PESTI: Nu faci niciun pas mai departe in proiectele in derulare, dar meriti si tu o pauza, ca sa-ti aduci aminte de placerile tale personale, de ceva ce-ti incanta inima.


www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 11 iulie horoscop