x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 11 iunie. Capricornii se vor concentra asupra propriilor sale vise

Horoscop 11 iunie. Capricornii se vor concentra asupra propriilor sale vise

11 Iun 2018   •   08:00
Horoscop 11 iunie. Capricornii se vor concentra asupra propriilor sale vise

Horoscop 11 iunie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de luni

Horoscop 11 iunie BERBEC: Ai pornit un drum nou, dar apar deja primele piedici. Mergi mai departe, lupta impotriva celor ce ti se opun, pentru ca succesul final depinde de vointa ta.

Horoscop 11 iunie TAUR: Toate bune si frumoase la orizont, pare o zi a vestilor superbe, a evenimentelor fericite, a intalnirilor placute, deci fii pregatit pentru surprize deosebite.

Horoscop 11 iunie GEMENI: Nu poti da randament cand te imping altii de la spate. Esti implicat intr-o actiune ce necesita concentrare, lucru fara graba, deci n-au decat sa astepte.

Horoscop 11 iunie RAC: Calatoriile acestei zile sunt intesate de conflicte de la orice. De la violenta celorlati participanti in trafic pana la dispute prin telefon, stresul comunicarii creste.

Horoscop 11 iunie LEU: Ai alaturi de tine o persoana care te sustine trup si suflet, deci il poti numi cel mai bun prieten! Te ajuta intr-o situatie care lui ii este deja cunoscuta.

Horoscop 11 iunie FECIOARA: Erai convins ca nu se mai poate face nimic intr-un proiect care sta pe loc de la o vreme, dar ai parte de o surpriza. Apare o solutie salvatoare.

Horoscop 11 iunie BALANTA: Abordezi o atitudine nepasatoare la problemele altora, de parca n-ai avea nicio legatura cu ele. Nu trebuie sa te pui de fiecare data in pielea lor, ca-ti strici tot cheful.

Horoscop 11 iunie SCORPION: Cand ai ocazia sa iti pui in valoare talentele native, nimic nu e prea greu, de aceea azi iti aduni fortele pentru a le canaliza intr-un vis personal.

Horoscop 11 iunie SAGETATOR: Planul la care iti aduci acum contributia nu prea are sanse de castig, deci ar fi mai bine sa te apuci de altceva. Alege-ti tel, mai inalt, mai motivant.

Horoscop 11 iunie CAPRICORN: Nu tii cont de regulile nimanui si-ti vezi de treburile tale concentrat asupra propriilor tale vise. Asa ajungi mult mai repede si mai usor la scopurile propuse.

Horoscop 11 iunie VARSATOR: Se creeaza o atmosfera placuta in grupul din care faci si tu parte, ceea ce va indeamna pe toti la dialog, la cooperare fructuoasa, la prietenie sincera.

Horoscop 11 iunie PESTI: Tu ai rezolvare la orice problema, pentru ca analizezi lucrurile lucid si cu seriozitate. Ba chiar ai sfaturi practice si pentru altii care-si bat capul cu intrebari.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 11 iunie horoscop