x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 11 septembrie 2018. Gemenii vor primi o veste buna

Horoscop 11 septembrie 2018. Gemenii vor primi o veste buna

10 Sep 2018   •   14:23
Horoscop 11 septembrie 2018. Gemenii vor primi o veste buna

Horoscop zilnic 11 septembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti.

Horoscop 11 septembrie Fecioara. Cel mai greu e atunci când trebuie să te împarţi între două planuri pe care le iubeşti la fel de mult. Că e vorba de două locuri în care te simţi bine, că sunt două persoane la fel de importante pentru inima ta sau două pasiuni care îţi provoacă aceeaşi bucurie, dacă ai fi nevoit să alegi între ele, ţi-ar fi îngrozitor de greu. Vei încerca să le împaci pe amândouă pe cât posibil, dar va veni totuşi o zi când va trebui să te decizi. Simţi că ţi se rupe sufletul când te gândeşti că trebuie să alegi doar una.

Horoscop 11 septembrie Balanta. Deşi eşti una din zodiile cele mai sociabile şi mai comunicative, azi parcă nu-ţi mai găseşti cuvintele pentru a te face înţeles. Te afli într-un anturaj numeros cu care nu prea ai multe în comun, fiind ori persoane complet necunoscute, ori oameni cu care nu ai prea multe de împărţit de aceea preferi să rămâi în banca ta, decât să faci eforturi pentru a te integra în colectiv. Poate există cineva în acest mediu care te priveşte cu oarecare ostilitate, cu răceală, ceea ce îngreuiază dialogul, preferând să taci sau să aştepţi să ieşi cât mai repede din acel loc.

Horoscop 11 septembrie Scorpion. Schimbările apar peste noapte în planurile tale, de aceea trebuie să dai dovadă de flexibilitate ca să poţi schimba imediat macazul spre altceva. Dacă o ţii pe a ta şi nu reuşeşti să te adaptezi la noile condiţii, ai putea rata o ocazie interesantă de aceea trebuie să fii pe fază şi să nu respingi alternativele. Dacă prima variantă nu iese conform planurilor, nu-i nimic, ai altceva la dispoziţie care poate avea efecte mai bune. Mai greu e cu atitudinea ta rigidă, pentru că nu-ţi plac schimbările bruşte. Ai nevoie de timp de gândire înainte de a schimba direcţia, dar… nu prea e timp!

Horoscop 11 septembrie Sagetator. Mergi mai departe pe drumul pe care l-ai ales cândva, pentru că visul tău se conturează din ce în ce mai bine cu fiecare pas pe care îl faci. Nu te aştepta la miracole, pentru că tu însuţi construieşti marele edificiu de la final, dar trebuie să fii conştient că e un drum lung până acolo. Pe parcurs, mai ai multe de învăţat, mai apar şi probe de trecut, mai intervin şi alte persoane în aventura ta, dar fii sigur că în tot acest demers eşti protejat de undeva de sus, dar, mai ales, eşti îndrumat pe tot felul de căi subtile încotro e mai bine să mergi. Ascultă tot ce vine către tine prin intuiţie sau vise, prin coincidenţe sau veşti, pentru că toate converg acolo unde doreşti.

Horoscop 11 septembrie Capricorn. Dacă pleci la drum, înarmează-te cu mult calm şi enormă răbdare, deoarece tensiunile se pot ivi la orice pas. Traficul poate fi motiv de stres, discuţiile cu tovarăşii de drum ating cote alarmante, iar la destinaţie te aşteaptă alte surprize care te irită la maximum. Orice relaţie pe care o ai cu persoane de departe, se va desfăşura de pe poziţii de forţă, pentru că pot apărea reclamaţii de la clienţi din altă zonă a ţării, conversaţii agresive prin telefon sau mesaje trimise pe diverse căi de comunicaţie care folosesc un ton autoritar şi sever.

Horoscop 11 septembrie Varsator. Nu consuma tot entuziasmul de început în prima etapă a unui proiect, pentru că s-ar putea să-l mai pierzi când vor începe să apară şi piedicile. Porneşte în noua acţiune echilibrat, rezervat, gestionându-ţi corect forţele. Nici să rişti totul pe-o carte, dar nici să stai pasiv în expectativă, aşteptând să vezi ce fac alţii, nu e corect, ci e nevoie de o implicare raţională, dând exact atât cât trebuie la momentul potrivit. Cu prudenţa de rigoare, cu o analiză limpede a investiţiei care depinde de tine, vei ajunge la rezultate de care vei fi mândru, dar nu pretinde roade ieşite din comun din prima!

Horoscop 11 septembrie Pesti. Încearcă să asculţi părerile diferite care se vehiculează în jurul tău, să le cântăreşti cu atenţie, să nu ignori pe vreuna doar pentru că pare că se bate cap în cap cu alta, pentru că cel mai bun verdict îl vei da numai după ce cunoşti situaţia privită din mai multe unghiuri. Într-un final, intuiţia te va ajuta să extragi o concluzie bună, dar nu te grăbi să-ţi spui ultimul cuvânt încă. E nevoie de o analiză aprofundată pe îndelete şi îndelungată, până înţelegi cum stau lucrurile, de vreme ce apar informaţii atât de contradictorii care, aparent, nu se leagă. Se vor lega la un moment dat după ce vei reuşi să sondezi suficient de adânc în miezul problemei.

Horoscop 11 septembrie Berbec. Tu eşti centrul universului azi, deci onorează-te mai mult pe tine însuţi. Iubeşte-te aşa cum eşti, răsfaţă-te cu tot ce e mai bun şi mai frumos, dedică-ţi o zi doar pentru bucuria ta. Imaginează-ţi că eşti un rege sau o regină care primeşte azi daruri de mare preţ. Lasă modestia la o parte şi ia-le cu inima deschisă, pentru că le meriţi! Este o zi în care vin către tine o mulţime de semnale de afecţiune, de preţuire, de laudă, şi toate acestea te motivează la maxim. Altfel te simţi când descoperi în jur atâtea motive de bucurie, pentru că ele îţi dau garanţia că eşti apreciat şi iubit, aşa cum eşti!

Horoscop 11 septembrie Taur. Trebuie să faci ceva ca să scapi de pasa proastă care-ţi dă târcoale. Caută-ţi refugiul potrivit care să-ţi distragă atenţia de la  motivele de supărare. Se vede că ceva nu-ţi convine, că nu eşti în apele tale, dar, dacă reuşeşti să te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu, de exemplu, nimic din ceea ce te îngrijora la început nu va mai conta. Uită de griji, de probleme, de dezamăgiri printr-o activitate solicitantă, oricare ar fi ea, dar nu te apropia totuşi de acele proiecte care merg şi ele prost, altfel generezi altă depresie. Fă sport, lucrează în grădină, fă curăţenie prin casă şi ai să-ţi abaţi gândurile de la alte necazuri.

Horoscop 11 septembrie Gemeni. Primeşti o veste atât de bună, încât nici nu mai ai răbdare până la concretizarea evenimentului proaspăt anunţat. Ai vrea să sari peste câteva etape, să ajungi direct la punctul maxim al acestui eveniment, dar nu trebuie să te grăbeşti. Chiar şi aşteptarea, drumul parcurs pas cu pas până ce visul devine fapt, au şi ele rolul lor, pentru că fac ca lucrurile să devină şi mai interesante. Totul se va materializa într-o formă promiţătoare şi ai din ce în ce mai mari emoţii cu fiecare oră care te apropie de acel moment. Presimţi că va fi ceva special!

Horoscop 11 septembrie Rac. Nu te rupe de restul lumii, nu face opinie separată, pentru că eşti şi tu parte dintr-un întreg. Trebuie să te raportezi permanent la cei din jurul tău, pentru că nu eşti nici exclus, aşa cum ţi se pare, dar nici mai special:, eşti la fel ca toată lumea. Azi vei înţelege altfel apartenenţa ta la acest cadru mai larg de persoane, pentru că descoperi că eşti ca oricine altcineva, gândeşti ca ei, reacţionezi ca ei, deci eşti şi tu unul ca oricare. Adaptează-te acestui mediu fără nici un fel de rezerve, şi încearcă să legi mai bine relaţiile cu cei din jur, arătându-le că nu vă diferenţiază absolut nimic: nici vârsta, nici rangul social, nici averea, nici sexul. Din părţi atât de diverse se formează întregul.

Horoscop 11 septembrie Leu. Eşti într-un moment de răscruce în plan personal, când simţi că ar trebui să faci o schimbare majoră de direcţie, dar ţi-e puţin frică. Laşi în urmă o stare de lucruri care nu-ţi mai oferă nimic bun, doar amintiri triste sau un sentiment de gol interior, în timp ce noua cale oferă perspective minunate, care îţi răsfaţă sufletul. Nici nu e greu să alegi, de vreme ce te îndrepţi acum spre ceva mult mai frumos şi mai bun, deci nu te teme să pui punct ca s-o iei în altă direcţie. Sunt momente în viaţă când trebuie să-ţi urmezi pasiunea sau iubirea, să faci lucrurile aşa cum te îndeamnă inima, şi într-un astfel de punct eşti şi tu acum.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×