x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 12 iunie. Racii vor fi testati de adevarate ispite sentimentale

Horoscop 12 iunie. Racii vor fi testati de adevarate ispite sentimentale

12 Iun 2018   •   07:41
Horoscop 12 iunie. Racii vor fi testati de adevarate ispite sentimentale

Horoscop 12 iunie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti.

Horoscop 12 iunie BERBEC: Ai ajuns la finish asa cum ai dorit, dar nu detii tu toate meritele pentru acest final, pentru ca ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alaturi de tine. 

Horoscop 12 iunie TAUR: Trebuie sa fii foarte ferm pe pozitie astazi si ceea ce decizi sa ramana litera de lege. Daca nu e decizia corecta, va interveni altcineva mai puternic cu masuri drastice.

Horoscop 12 iunie GEMENI: Norocul tau e interventia unei persoane mai mature care a mai trecut prin astfel de situatii si te sfatuieste ce trebuie facut, ca sa nu pierdeti timpul cu experimente.

Horoscop 12 iunie RAC: Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit. Ceea ce ti se ofera intr-un ambalaj atragator ascunde ceva riscant.

Horoscop 12 iunie LEU: Daca te grabesti sa spui ce-ti trece prin minte, risti sa gresesti. Probabil ti se cere un raspuns rapid si acesta e singurul care-ti vine, deci pregateste-te pentru o rasturnare de situatie.

Horoscop 12 iunie FECIOARA: Planurile pe care le-ai pregatit in cele mai mici detalii impreuna cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere.

Horoscop 12 iunie BALANTA: Vrei multe de la viata, dar uneori ti-e frica sa exprimi liber ce-ti doresti. Lasa temerile deoparte, trebuie sa ai curajul sa transformi in cuvinte dorintele pe care le ai.

Horoscop 12 iunie SCORPION: Ai ocazia de a sta de vorba cu oameni care te impresioneaza cu mesajele lor. Esti sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism si afectiune, la povesti lacrimogene.

Horoscop 12 iunie SAGETATOR: Esti un militant pentru dreptate si adevar si ai fi in stare sa lupti pana in panzele albe ca sa obtii ce consideri ca e corect. Urmezi doar caile cele mai drepte.

Horoscop 12 iunie CAPRICORN: Este o zi pe gustul tau, care iti rasfata simturile si iti ofera o senzatie de confort. Este exact ce aveai nevoie pentru a te relaxa, invaluit de senzatii placute.

Horoscop 12 iunie VARSATOR: Ar fi trebuit sa faci o mare schimbare de directie, dar apare ceva ce-ti strica planurile, nevoit sa amani totul pe alta data. Devine frustrant, pentru ca erai pregatit de nou.

Horoscop 12 iunie PESTI: Faci tot felul de drumuri cu scopul de a strange o serie de documente, fara de care nu poti duce mai departe un proiect. Umbli pe la notari, pe la institutii, pe la primarie.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 12 iunie horoscop