x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 14 august 2018. Balanțele vor primi vești despre conflicte, divorturi

Horoscop 14 august 2018. Balanțele vor primi vești despre conflicte, divorturi

14 Aug 2018   •   08:14
Horoscop 14 august 2018. Balanțele vor primi vești despre conflicte, divorturi

Horoscop 14 august BERBEC: Totul se intampla cu o sincronizare perfecta! Exact cand ai nevoie de un lucru, apare in calea ta. Cand visezi la o rezolvare, se iveste din senin.

Horoscop 14 august TAUR: Te cramponezi de hopurile din calea ta, cand ele pot fi trecute cu calm si intelepciune. Nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situatiei!

Horoscop 14 august GEMENI: Te-ai decis sa faci ordine in viata ta si primul pas e sa privesti la relatiile tale cu ceilalti. Ai descoperit ca ai in preajma prieteni falsi, care nu merita pastrati.

Horoscop 14 august RAC: Ai tot amanat un sfarsit de drum de frica sa nu iei decizii gresite, dar in cele din urma trebuie sa te hotarasti sa spui odata stop si sa inchizi acel capitol fara rost.

Horoscop 14 august LEU: Ai nevoie de cineva langa inima ta care sa te asculte, sa te aline, sa-ti abata gandurile de la probleme. Exista o astfel de persoana alaturi, care are efect de balsam asupra ta.

Horoscop 14 august FECIOARA: Situatia prin care treci azi iti da ocazia de a te vindeca de o amintire sau de o vina pe care o duci dupa tine. E timpul s-o rupi cu trecutul si sa stergi amintirea.

Horoscop 14 august BALANTA: Apar vesti despre conflicte, divorturi, neintelegeri, certuri intre oameni. Unele dintre aceste subiecte intens dezbatute pot avea urmari neplacute si asupra psihicului tau.

Horoscop 14 august SCORPION: Nu sari peste un hop fara sa te gandesti ce are el de transmis. Mai bine chibzuiesti profund acum, decat sa mai faci si altadata un ocol, inapoi, aici.

Horoscop 14 august SAGETATOR: Daca esti implicat intr-o situatie conflictuala, nu vei fi in cea mai buna forma pentru lupta, pentru ca esti mult prea sensibil azi. Ai avea nevoie de liniste, nu de stres

Horoscop 14 august CAPRICORN: Cari dupa tine un bagaj de amintiri care nu-ti fac bine si te tot raportezi la cele intamplate candva, din care deja ti-ai invatat lectia. Ar fi timpul sa te debarasezi de povara.

Horoscop 14 august VARSATOR: Esti blocat intr-un punct mort si nu-i dai de capat, de aceea ar fi bine sa apelezi la un sfat care sa te scoata din impas. Exista cineva care detine azi cheia problemei tale!

Horoscop 14 august PESTI: Daca nu primesti raspunsurile potrivite, asteapta totusi, pentru ca ele vor veni odata si-odata. Cere de sus ghidarea potrivita, apoi educa-ti rabdarea pana se va rezolva situatia.

www.acvaria.com

 

×