x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 14 iulie. Racii nu reusesc sa se integreze in atmosfera pozitiva din jurul lor

Horoscop 14 iulie. Racii nu reusesc sa se integreze in atmosfera pozitiva din jurul lor

13 Iul 2018   •   16:13
Horoscop 14 iulie. Racii nu reusesc sa se integreze in atmosfera pozitiva din jurul lor

Horoscop 14 iulie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de sambata. 

Horoscop 14 iulie BERBEC: Ti-e teama sa spui lumii ce simti, ca nu cumva sa arate ca ai si tu o latura sensibila pe care de cele mai multe ori o disimulezi in spatele unei masti de erou curajos.

Horoscop 14 iulie TAUR: Ai parte si de veselie si de suparare in acelasi loc, de parca s-ar fi adunat in preajma ta si amici pusi pe distractie, dar si unii care se tot vaita de problemele lor.

Horoscop 14 iulie GEMENI: Energia pe care o investesti in proiectul in desfasurare va da roade excelente, deci merita sa continui in acelasi ritm, pentru ca nu mai e mult pana la capat.

Horoscop 14 iulie RAC: Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera pozitiva din jurul tau, de parca n-ai fi in apele tale. Ceilalti sarbatoresc un eveniment frumos, dar tu nu-ti gasesti locul printre ei.

Horoscop 14 iulie LEU: Pare sa fie o zi in care nu-ti ies treburile conform planurilor. Te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica un proiect ptegatit in cele mai mici detalii.

Horoscop 14 iulie FECIOARA: Orice meci are un invins si un invingator. Orice joc are castig si  pierdere. Azi bucura-te ca tu esti cel norocos care culege laurii victoriei, deci nu pune la suflet esecul altuia.

Horoscop 14 iulie BALANTA: Reusesti sa privesti totul obiectiv si sa iei o decizie pe care o expui cu maturitate. Cine vrea sa te asculte, face bine, chiar daca nu e intru totul de acord.

Horoscop 14 iulie SCORPION: Nu te crampona de scopul ales, ci, odata propus, lasa-ti visul sa curga cum vrea, fara sa controlezi neaparat evolutia acestuia. Vine si succesul, dar nu cand vrei tu.

Horoscop 14 iulie SAGETATOR: Esti sensibil din punct de vedere emotional si, la o stare deja fragila, orice cuvant cu tenta negativa are efecte si mai mari asupra ta.

Horoscop 14 iulie CAPRICORN: Ai impresia ca nimic nu merge, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit in care ai nimerit.

Horoscop 14 iulie VARSATOR: Parintii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora si nici nu considera vorbele lor drept o cicaleala, pentru ca va veni o zi cand te vei folosi de cele auzite azi de la ei.

Horoscop 14 iulie PESTI: Faci echipa buna cu un prieten, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt - jumatatea emotionala. De obicei rolurile sunt invers.


www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 14 iulie horoscop