x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 14 mai 2018. Varsatorii se lupta cu atmosfera toxica din jurul lor

Horoscop 14 mai 2018. Varsatorii se lupta cu atmosfera toxica din jurul lor

14 Mai 2018   •   07:27
Horoscop 14 mai 2018. Varsatorii se lupta cu atmosfera toxica din jurul lor
Sursa foto: 3DSculptor/Getty Images/iStockphoto

Horoscop 14 mai. Iata ce ti-au harazit astrele pentru ziua de luni.

Horoscop 14 mai TAUR: Esti un coleg de incredere care se arata oricand dispus sa preia pe umerii sai sarcini dintre cele mai dificile. Seful ar putea profita de simtul tau de raspundere. 


Horoscop 14 mai GEMENI: Faci parte dintr-un colectiv cam dezlanat, in care nu exista nicio organizare si toata lumea face ce vrea. Va veni si momentul cand toate se vor lega! 


Horoscop 14 mai RAC: Colaboratorii cu care ai avut o relatie buna inainte nu mai sunt la fel de sinceri si de cooperanti, ci apeleaza la tertipuri pentru a-si atinge doar propriile interese. 


Horoscop 14 mai LEU: Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreapta. Ai de partea ta adevarul si te va insoti pe tot parcursul pana vei primi ce ti se cuvine. 


Horoscop 14 mai FECIOARA: Nu accepta la nesfarsit postura de subaltern in beneficiul altuia! Ai si tu drepturile tale, deci nu are rost sa continui sa muncesti mereu pentru altul.

 
Horoscop 14 mai BALANTA: Iubirea nu e insotita doar de artificii si baloane, ci poate exista si in cele mai marunte gesturi. Cel drag iti poate demonstra iubirea si printr-un banal semn. 


Horoscop 14 mai SCORPION: De tine depinde sa iesi din pasa fragila in care te-au tras altii, ca atare paraseste acel loc in care simti ca planeaza tristetea, suferinta, boala. 


Horoscop 14 mai SAGETATOR: Nu mai pedala cu inversunare, sub imperiul fricii, de parca cineva te-ar urmari de la spate! Las-o mai incet cu starea de panica, n-are rost. 


Horoscop 14 mai CAPRICORN: Chiar daca te afli intr-un mediu influentat de reguli stricte si ordine venite de sus, vin si acele momente in care trebuie sa te ridici impotriva lor! 


Horoscop 14 mai VARSATOR: Se aduna in jurul tau persoane nervoase, negativiste, care nu au nici un fel de vorba buna de spus. Incearca sa te atraga si pe tine in atmosfera lor toxica. 


Horoscop 14 mai PESTI: Ai grija cui te alaturi, deoarece succesul proiectelor de azi depinde de anturajul in care te afli. Cauta oameni care rezoneaza cu dorintele si ideile tale. 

Horoscop 14 mai BERBEC: Esti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, si sufletul tau rezoneaza cel mai mult fata de copii. O misiune umanitara ti s-ar potrivi de minune!


www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 14 mai horoscop