x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 14 octombrie 2018. E momentul să deschizi uşa noilor emoţii să-ţi inunde inima gata să simtă din nou!

Horoscop 14 octombrie 2018. E momentul să deschizi uşa noilor emoţii să-ţi inunde inima gata să simtă din nou!

13 Oct 2018   •   18:26
Horoscop 14 octombrie 2018. E momentul să deschizi uşa noilor emoţii să-ţi inunde inima gata să simtă din nou!

Horoscop zilnic 14 octombrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de duminică.

Horoscop 14 octombrie 2018 BALANȚĂ

Ai toate motivele să priveşti cu încredere spre un proiect care evoluează excelent spre rezultatele visate. Cât timp îşi menţii acest tonus pozitiv în faţa acestei provocări, succesul nu e departe, ca atare continuă să vâsleşti cu entuziasm, cu elan, cu dorinţă imensă de a ajunge mai repede acolo unde ţi-ai propus.

Eşti susţinut de toate resursele tale interioare, pentru că, la baza acestui progres neîntrerupt, nu e altceva decât gândul tău, decât dorinţa ta imensă de a reuşi, alimentează acest gând cu tot ce ai mai bun în tine şi roadele vor apărea şi mai repede. Gândeşte pozitiv şi spune cu încredere: da, se poate!

Horoscop 14 octombrie 2018 SCORPION

Ocupă-te de azi de lucrurile mici şi neimportante pe care le-ai tot amânat în ultima vreme încât au atins un nivel care nu mai suferă amânare. Vei scăpa foarte uşor de o mulţime de fleacuri, pentru că, la urma urmei, sunt doar multe, nu şi complicate.

Concentrează-te asupra acestei liste de mărunţişuri pe care nu merită să o mai dai deoparte: curăţenia prin sertare, ordinea prin hârtii, schimbarea garderobei de sezon, corespondenţa din ultima lună, vizitele promise demult. Ce bine te vei simţi după ce le ştergi din agendă!

Horoscop 14 octombrie 2018 SĂGETĂTOR

Priveşte adânc în inima ta ca să descoperi imense resurse de a ierta şi de a trece cu vederea aspecte care ţi-au încărcat inutil sufletul cu nemulţumiri. Momentul e perfect pentru a observa, de fapt, că nu mai ai aceleaşi resentimente faţă de evenimentele care, altădată, te-au supărat, semn că poţi să ierţi şi să treci mai departe cu încă un capitol închis.

Nu are rost să tot duci după tine o amintire neplăcută sau un regret legat de timpuri de demult, pentru că acele momente de odinioară sunt deja prăfuite printre amintirile care s-au transformat între timp în experienţă de viaţă şi sursă de înţelepciune. Nu regreta că ai trecut prin toate acestea: ai învăţat enorm din ele!

Horoscop 14 octombrie 2018 CAPRICORN

Înainte de a judeca pe cineva, gândeşte-te în ce stare psihică este acesta. Nu cumva atitudinea ta e prea agresivă pentru el? Ai în faţă o persoană atât de fragilă încât trebuie să te porţi cu ea ca şi cu o floare: cu tact, cu delicateţe, punându-te mai mult în pielea sa.

Înainte de a deschide gura, analizează un pic tonul şi intenţiile pe care vrei să le transpui în cuvinte. Ţie ţi-ar plăcea să vorbească cineva cu tine aşa când nu eşti în cea mai bună stare emoţională? Cu siguranţă nu, deci ajustează-ţi şi tu replicile pentru a nu face pe cineva să sufere mai mult decât e cazul. Cu amabilitate, cu duhul blândeţii, cu iubire, poţi să-ţi transmiţi altfel mesajul, chiar dacă e vorba de critici!

Horoscop 14 octombrie 2018 VĂRSĂTOR

Te-ai trezit încă de dimineaţă cu o stare de slăbiciune fizică ce anunţă o posibilă boală. Nu te lăsa copleşit de aceste simptome, ci ia imediat măsuri.

Nu te aventura direct la sertarul cu medicamente şi nici nu da buzna în farmacie, pentru că nu acolo e remediul. Îl ai chiar tu, la purtător, şi este în mintea ta. Dacă mintea ta nu acceptă instalarea bolii, dacă îţi spui cu tărie că eşti în stare perfectă şi nu dai voie durerii să crească, mâine te vei trezi ca nou! De tine depinde cât se puternic eşti în faţa fricii ca boala să nu te doboare. Doar tu îi poţi spune: pleacă! Energia vindecătoare e în tine însuţi!

Horoscop 14 octombrie 2018 PEȘTI

Uneori, ai nevoie să te rupi de emoţiile pe care le tot aduci după tine din trecut, dar se cere un act de voinţă. Eşti într-un moment excelent pentru a te debarasa de amintiri, de resentimente, de acele goluri din suflet pe care nu aveai curaj să le dai afară.

Ca să faci loc în inima ta noilor sentimente, trăiri şi emoţii frumoase, trebuie să faci curăţenie în interior, deci fă acest efort, odată şi-odată, pentru că – recunoaşte şi tu – ceea ce tot cari după tine nu mai are nicio importanţă pentru ceea ce eşti tu acum. Regretele şi suferinţele de odinioară s-au dus, lasă-le să se scurgă la vale şi deschide uşa noilor emoţii să-ţi inunde inima gata să simtă din nou!

Horoscop 14 octombrie 2018 BERBEC

Nu eşti în apele tale, dar ai norocul de a chema alături de tine oameni care îţi inspiră încredere şi te ajută să ţii sub control emoţiile negative.

Alege compania oamenilor maturi, a celor cu multă experienţă de viaţă şi ascultă sfaturile lor, pentru că ei îţi transmit soluţii concrete la problemele cu care te confrunţi. Dacă eşti în impas, fă o vizită unui frate mai mare sau cere sfatul superiorilor tăi, pentru că nu e o ruşine să nu ştii ce să faci în unele momente.

Ei au trecut deja prin situaţii similare şi ar şti ce să-ţi spună ca să treci şi tu de acest hop. Nu încerca să le faci pe toate de unul singur, pentru că azi primeşti soluţia de la alţii.

Horoscop 14 octombrie 2018 TAUR

Nu te poţi înţelege cu reprezentanţii generaţiilor aflate la distanţă mai mare faţă de tine. Te comporţi ca un om cu experienţă, serios, sobru, cu scaun la cap, şi nu apreciezi atitudinea superficială şi jucăuşă a celor tineri.

Nu fi atât de rigid, pentru că o alură de acest gen poate genera ironii, chiar şi o atitudine nepoliticoasă la adresa ta. Adu-ţi aminte că au fost şi tu ca ei, ai fost şi tu tânăr şi nici tu nu ai privit lucrurile de la nivelul vârstei tale actuale. Coboară un pic ştacheta şi lasă atitudinea aceasta băţoasă pentru alţii, nu pentru cei care iau totul ca pe o joacă! Mai destinde-te şi tu un pic.

Horoscop 14 octombrie 2018 GEMENI

Dacă tu te retragi într-o lume strâmtă şi nu vrei să vezi ce e dincolo de ea, e clar că cele mai bune oportunităţi vor trece pe lângă tine fără să le vezi.

Nu ţi se potriveşte deloc izolarea, tăcerea, timiditatea şi frica, tu eşti o fire mult mai tonică şi mai optimistă, dar azi ai tendinţa să te retragi într-o zonă în care ai impresia că eşti mai în siguranţă.

Dincolo de limitele auto-impuse, viaţa e frumoasă, veştile bune vin, coincidenţele fericite se întâmplă, dar tu, închis în carapacea ta, poţi rămâne surd şi orb la aceste miracole. Ieşi, dărâmă zidul şi bucură-te de minunatele semne!

Horoscop 14 octombrie 2018 RAC

Starea de linişte care se instalează îţi convine de minune, pentru că te poţi relaxa sau te poţi ocupa pe îndelete de unele aspecte care necesită ceva mai mult timp de gândire.

Dacă nu apare nimic urgent care să te împingă de la spate, te desfăşori altfel, într-un ritm mai lent care îţi permite să ajungi la roade sigure. E plăcut să lucrezi fără nici un stres pe cap, pentru că priveşti totul cu detaşare, ca şi cum ai avea tot timpul de pe lume.

Horoscop 14 octombrie 2018 LEU

Eşti în faţa unei decizii căreia îi acorzi o atenţie cu totul specială, pentru că simţi că ea deschide o cale complet nouă în faţa ta.

Alege noul sens cu inima deschisă, cu încredere absolută, convins că e spre binele tău. Se presupune că ai acumulat până acum toate informaţiile necesare pentru a înţelege exact situaţia în care te afli şi cea spre care te îndrepţi, astfel încât să păşeşti pe drumul cel mai bun.

Primeşti destule confirmări din jurul tău că aceasta e calea care ţi se potriveşte şi acest sentiment pune stăpânire din ce în ce mai bine pe tine, spre satisfacţia ta deplină. Ai ales, felicitări, mergi pe calea aleasă!

Horoscop 14 octombrie 2018 FECIOARĂ

Dragostea nu se poate desfăşura, mereu, doar într-un câmp de floricele, ci mai apar şi conflicte între îndrăgostiţi. Pregăteşte-te azi pentru o confruntare aprinsă cu partenerul, dar dacă îl vezi mai nervos şi nu vrea deloc să coboare tonul, fii tu cel care trece cu vederea atmosfera aceasta încordată.

Nu are rost să vă puneţi amândoi orgoliile la treabă, pentru că o mică neînţelegere de la cine ştie ce fleac poate denatura foarte uşor spre un scandal de proporţii. Lasă-l pe celălalt să-şi elibereze nervii, dar nu turna şi tu gaz pe foc fără motiv: e obosit, e stresat, înţelege-l!

 

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

 

×