x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 15 mai 2018. Balanțele și-au neglijat familia in ultima vreme

Horoscop 15 mai 2018. Balanțele și-au neglijat familia in ultima vreme

15 Mai 2018   •   07:46
Horoscop 15 mai 2018. Balanțele și-au neglijat familia in ultima vreme

Horoscop 15 mai BERBEC: Tu detii si conducerea, si controlul unei actiuni foarte indraznete, si iti place grozav aceasta postura! Ai libertate totala de decizie si de miscare.

Horoscop 15 mai TAUR: Nu primesti aceleasi semne de simpatie de la cei din jur, chiar daca tu le vorbesti frumos. Unii dau replici dure chiar si la cele mai placute gesturi ale tale.

Horoscop 15 mai GEMENI: Fii atent la deciziile definitive pe care esti gata sa le iei. Mai devreme sau mai tarziu iti vei da seama ca te-ai bazat pe informatii gresite, deci verifica de o suta de ori.

Horoscop 15 mai RAC: Nu te lasi pana nu duci la indeplinire ce ai inceput, dar gandeste-te si la limitele tale. Nu cere de la tine mai mult decat poti duce, ca sa nu clachezi cand ti-e lumea mai draga.

Horoscop 15 mai LEU: Ai grija la cele mai banale tranzactii financiare, pentru ca planeaza un oarecare pericol peste portofel. Fii prudent cand vine vorba de cheltuieli, plati sau contracte.

Horoscop 15 mai FECIOARA: Nu-ti convin conditiile in care lucrezi, dar nu ai incotro: trebuie sa le accepti ca atare. E un compromis necesar, pentru ca ce te asteapta la final merita efortul.

Horoscop 15 mai BALANTA: Ai neglijat familia in ultima vreme. Descoperi cu alti ochi micile nereguli ale vietii domestice si incepi sa le iei pe toate la puricat pentru a restabili ordinea.

Horoscop 15 mai SCORPION: Te indrepti spre o reusita in cariera. Succesul repurtat poate deveni punctul de start spre o etapa mult mai buna in viata ta de acum inainte, deci trage tare!

Horoscop 15 mai SAGETATOR: Nici tie nu-ti vine a crede ce evolutie buna au luat lucrurile! Rareori esti atat de optimist in fata provocarilor, iar atitudinea aceasta e cheia succesului.

Horoscop 15 mai CAPRICORN: Profita de sansele care apare pentru a le transforma in succese palpabile, deci nu refuza nimic. Ti se fac propuneri interesante pe care merita sa le accepti.

Horoscop 15 mai VARSATOR: Nu scapi nimic de sub control si tocmai aceasta capacitate a ta de a pastra echilibrul in toate te va ajuta sa-ti duci la capat cu succes orice misiune.

Horoscop 15 mai PESTI: Fluturii din stomac nu-ti dau pace, iubesti cu adevarat. Relatia in care esti implicat evolueaza bine, intr-o directie optimista, care te face sa speri la mai mult.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 15 mai horoscop