x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 15 octombrie 2019. E minunat să ai în faţa ta oameni care dăruiesc cu inima deschisă tot ce ştiu!

Horoscop 15 octombrie 2019. E minunat să ai în faţa ta oameni care dăruiesc cu inima deschisă tot ce ştiu!

14 Oct 2019   •   14:34
Horoscop 15 octombrie 2019. E minunat să ai în faţa ta oameni care dăruiesc cu inima deschisă tot ce ştiu!
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Spune ce simţi şi succesul e garantat. Ia-ţi inima în dinţi şi exprimă-ţi mai clar iubirea, pasiunea, atracţia către cel care ţi-a furat minţile. Poate eşti în faţa unei iubiri copleşitoare, care te va domina cu totul, dar nu trebuie să păstrezi sentimentele acestea puternice doar pentru tine. O declaraţie de dragoste făcută acum va avea impact maxim asupra celui căruia i te adresezi, ba chiar se poate lăsa şi cu cereri în căsătorie sau alte gesturi surprinzătoare. Ai grijă la cuvintele pe care le foloseşti, fii generos în declaraţii, fii cât mai pompos şi mai îndrăzneţ, pentru că tu chiar simţi ceea ce spui, deci e indicat să-ţi îmbraci discursul în cuvinte cât mai pasionale, pentru că-şi vor atinge repede ţinta

 

Horoscop Taur. Luptă pentru ideile tale, pentru că sunt bune şi merită scoase mai mult în evidenţă, chiar dacă mulţi nu sunt, momentan, de acord cu tine. Continuă să fii la fel de expresiv şi de pasionat atunci când îţi expui punctele de vedere, pentru că tot vei convinge la un moment dat. Fii sigur că se vor ivi şi critici acerbi, şi contradicţii dure, pentru că au şi alţii părerile lor şi nu acceptă alte păreri, dar cel mai uşor vei convinge că ai dreptate dacă îţi şi pui ideile în aplicare, nu doar vorbeşti despre ele. Roadele palpabile la care ajungi sunt demonstraţia cea mai clară că ceea ce spui e corect şi merită ascultat, deci mai întâi e bine să faci, şi abia după aceea să spui!

 

Horoscop Gemeni. Fii concis atunci când îţi exprimi punctele de vedere! Nu ocoli subiectul, pentru că azi vei fi mult mai bine înţeles dacă te bazezi pe fapte concrete, pe date scrise sau pe cifre, pentru că ai la dispoziţie o serie de informaţii incontestabile, susţinute şi de documente scrise negru pe alb. Nu te teme să vorbeşti! Nimeni nu poate pune la îndoială afirmaţiile tale, de vreme ce tot ceea ce spui e scris în cărţi, e cunoscut de toată lumea ca fapt real, deci bazează-te pe ceea ce ştii şi eşti şi tu sigur de asta. Comunică întotdeauna clar ceea ce ai în minte, nu te pierde în emoţii sau ocolişuri de la subiect. Ai o părere: exprimă-te scurt şi la obiect!

 

Horoscop Rac. Succesul nu e doar un vis îndepărtat la care mai visezi din când în când, ci e atât de aproape şi atât de palpabil încât ajunge doar să întinzi mâna să-l atingi. Azi poţi primi un sfat atât de bun care merită imediat pus în aplicare, fără să mai stai pe gânduri, ca atare stai cu urechile pâlnie şi cu ochii larg deschişi la oamenii care îţi trec prin faţă, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că dintre ele sigur sare iepurele bun şi pentru ceea ce cauţi tu în acest moment. Sunt chestiuni cât se poate de concrete, de tangibile, nu simple poveşti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se întâmplă AICI şi ACUM! Ce mai aştepţi, foloseşte!

 

Horoscop Leu. Nu accepta modul autoritar al unora de a se impune în faţa tuturor, pentru că această atitudine nu-ţi dă voie să te exprimi liber. Îţi reprimi ideile, sentimentele, gândurile, ceea ce nu te reprezintă! Tu eşti o fire puternică, ce spune lucrurilor pe nume, ca atare persoanele care se află azi în faţa ta au un efect negativ asupra ta. Păcat să taci când ai avea ceva de spus sau să stai în banca ta lăsând pe altul, doar cu ceva mai mult tupeu, să iasă în faţă. Vorbeşte liber şi deschis! Dacă eşti convins că dreptatea e la tine, luptă pentru adevărul tău, dar nu te impune cu aceleaşi mijloace ca ale celui din faţa ta, deci nu-i reduce pe alţii la tăcere cu forţa.

 

Horoscop Fecioara. Stai cu urechile pâlnie şi cu mintea trează, pentru că azi vin către tine o mulţime de informaţii şi trebuie să discerni rapid ce e adevărat în ele. Nu toate te ajută, tot aşa cum nu toate sunt corecte, dar mintea ta e ascuţită şi concentrată la orice detaliu. Foarte receptiv şi atent la tot ce afli, îţi sare imediat în ochi adevărul, deci nu e un efort prea mare pentru tine să tragi o linie clară între bine şi rău, între adevărat şi fals, între aşa da şi aşa nu… Foloseşte-te de acest atu al tău, care te va ajuta să faci cele mai corecte alegeri, deci cântăreşte repede şi sigur pe tine datele care vin către tine din toate părţile. Doar tu poţi face ordine între ele!

 

Horoscop Balanța. Exagerezi cu auto-critica, pentru că modul în care arăţi lumii că nu-ţi convin o mulţime de lucruri la tine însuţi nu face decât să-ţi ştirbească imaginea în ochii lor, dar mai ales în ochii tăi! Dai dovadă astfel că nu ai încredere în tine, că orice ai face, mereu găseşti ceva care nu-ţi place la tine, şi dacă scoţi în evidenţă doar lipsurile, şi cei din jurul tău vor începe să te vadă doar ce NU eşti tu de fapt, nu cum ai fi în realitate. Dacă spui că nu ai una, nu ştii alta, nu eşti aşa şi pe dincolo, e clar că îţi faci o caracterizare din lipsuri şi defecte, când ai o listă întreagă de însuşiri mult mai frumoase despre tine. Ce-ar fi să foloseşti un ton mai optimist când vorbeşti despre tine?

 

Horoscop Scorpion. Indiferent în ce te simţi tu acum blocat ca într-o capcană sau închis ca într-o colivie, e momentul să cauţi o cale urgentă de ieşire de aici. Nu dai randament făcând lucruri obligatorii, care îţi reduc la zero libertatea de mişcare şi de decizie, deci aici trebuie să faci tu cel mai mare efort; de a te ridica pentru drepturile tale, de a-ţi revendica independenţa, de a te descătuşa de ceea ce te ţine legat de mâini şi de picioare ca un sclav. Că e un job unde nu mai ai nicio satisfacţie, că e o relaţie care nu te mai face fericit, trebuie să te gândeşti deja cum să ieşi din asta cât mai repede. Te vei simţi alt om după ce vei rupe lanţurile care te ţineau pe loc. Visează cu încredere la clipa eliberării tale: nu e departe!

 

Horoscop Săgetător. Eşti primit cu braţele deschise de un grup de persoane care te priveşte cu multă admiraţie şi respect. Citeşti în ochii lor cât de mult te apreciază, încât e o plăcere să te dedici lor, prin ceea ce faci. Dacă munca ta nu ar fi nici măcar remarcată, nu ai mai avea nicio satisfacţie să-ţi oferi serviciile. Dar aşa, când vezi cât de aşteptat eşti, cât de mult vor ceilalţi să-ţi stea prin preajmă, eşti mult mai motivat să te apleci asupra serviciilor pe care le pui în slujba lor. În fond, nici nu-ţi trebuie altceva decât un dram de recunoştinţă, un sincer mulţumesc şi un zâmbet ca răspuns la ceea ce ai tu de oferit.

 

Horoscop Capricorn. Sufletul te îndeamnă să te implici într-o direcţie nouă care te atrage, îţi place, sună bine, te inspiră, dar numai de tine depinde ce cale urmezi. Cât timp vei pune suflet şi vei investi pasiune şi energie pozitivă, rezultatele vor fi mult mai uşor accesibile, ca atare lasă raţiunea care te domină de obicei, şi pune doar inima în prim plan. Porneşte  ceva ce îţi place, spune da unei activităţi care îţi mângâie inima, fii alături de cineva drag care are nevoie de tine, deoarece tot ce faci azi din dragoste sinceră şi pură, nu are decât roade excelente. Inclusiv iubirea se poate ivi de undeva, ca o surpriză, descoperind un suflet pereche.

 

Horoscop Vărsător. E minunat să ai în faţa ta oameni care dăruiesc cu inima deschisă tot ce ştiu! Îţi place grozav ceea ce înveţi zilele acestea, de parcă ai urma un curs la şcoala vieţii. Afli atât de multe informaţii interesante care te încântă, pur şi simplu, de parcă ar fi de fapt răspunsuri la marile tale întrebări existenţiale. Când vezi câte lucruri frumoase şi interesante sunt pe lume, îţi dai seama că stă numai în puterea ta să porneşti pe o cale de dezvoltare personală superioară paşilor parcurşi până acum. Vrei să ştii mai mult, poţi să afli mai mult, ca atare cizelează-te permanent, adunând noi şi noi experienţe la ceea ce devii tu clipă de clipă.

 

Horoscop Pești. Te judeci pe tine însuţi mult prea aspru şi îţi descoperi vini care nu-ţi aparţin. Ai impresia că, dacă tu le vezi, toată lume le vede, dar, dacă ai fi mai atent, ai descoperi că nimeni nu remarcă acel detaliu minor care pe tine te enervează la culme. Şti cum faci tu acum? Ai un coş pe frunte şi eşti atât de obsedat de el, că ai senzaţia că toată lumea numai la asta se uită, deşi nimeni nu l-a remarcat, ca atare las-o mai moale cu auto-critica şi auto-învinovăţirea. Încearcă să te priveşti prin ochii celor din faţa ta, care văd la tine şi lucruri grozave, demne de laudă!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: horoscop 15 octombrie horoscop