x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 16 mai 2018. Gemenii vor iniția noi proiecte

Horoscop 16 mai 2018. Gemenii vor iniția noi proiecte

16 Mai 2018   •   07:28
Horoscop 16 mai 2018. Gemenii vor iniția noi proiecte

Horoscop 16 mai BERBEC: Ai nevoie de o activitate banala care sa nu te solicite prea mult. Ai acumulat mult stres in ultima perioada si se simte! Dupa ce te vei mai linisti, vei vedea altfel lucrurile.

Horoscop 16 mai TAUR: Trebuie sa pleci la drum pentru a rezolva niste sarcini de serviciu pe care ti le asumi cu responsabilitate. Nu te intorci acasa fara treaba rezolvata.

Horoscop 16 mai GEMENI: La incarcatura de energie care planeaza in aer, ar trebui sa te ocupi azi de cele mai marete proiecte. Acum e momentul cel mai bun ca sa le dai startul.

Horoscop 16 mai RAC: Fii exigent atunci cand accepti sfaturi de la cei din jurul tau. Daca intuitia iti spune ca cineva din grupul in care te afli are ceva de ascuns, ar fi bine s-o asculti.

Horoscop 16 mai LEU: Esti prins intr-un ritm infernal de evolutie, de parca toate se petrec concomitent si tu singur trebuie sa le gestionezi pe toate. Iti place viteza aceasta!

Horoscop 16 mai FECIOARA: Esti obligat sa iei decizii rapide, sa gasesti solutii imediate. Nu esti lasat sa analizezi situatia pe indelete ca sa fii sigur ca n-ai scapat nimic din vedere.

Horoscop 16 mai BALANTA: Bucura-te de linistea care s-a lasat in casa ta pentru a pune serios tara la cale. Aveti cu totii starea necesara de a analiza si a descoperi eventualele nereguli.

Horoscop 16 mai SCORPION: Se simte o atmosfera de petrecere in jurul tau si te bucuri din toata inima pentru succesul ce sta la baza acestui moment placut. Te simti ca in familie.

Horoscop 16 mai SAGETATOR: O relatie in care esti implicat trece printr-un moment sensibil in care ar fi nevoie de toleranta si rabdare, dar si de o privire aruncata inapoi la tot ce ati cladit.

Horoscop 16 mai CAPRICORN: Pui pasiune intr-un nou proiect profesional care se deschide in calea ta. E atat de atractiv, de incitant, de tentant, incat nu poti sta locului.

Horoscop 16 mai VARSATOR: Vestea pe care o primesti azi te pune pe ganduri si te dezarmeaza, pentru ca suna altfel decat te asteptai. Pe moment, ai tendinta de a aluneca spre tristete.

Horoscop 16 mai PESTI: Ca sa scapi repede de o sarcina, gasesti cea mai usoara scuza: spui ca vei face tot ce poti! Promiti, dar apoi nu incerci sa faci ceva in directia respectiva.
 

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 16 mai horoscop