x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 17 iulie. Sagetatorii au deviat de la drumul cel bun

Horoscop 17 iulie. Sagetatorii au deviat de la drumul cel bun

16 Iul 2018   •   16:55
Horoscop 17 iulie. Sagetatorii au deviat de la drumul cel bun

Horoscop 17 iulie.  Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti.

Horoscop 17 iulie BERBEC: Daca si tu si ceilalati ati inceput sa va indoiti asupra sensului de mers al proiectului la care lucrati impreuna, probabil e deja un semn ca nu va fi o reusita si trebuie sa-l revizuiti.

Horoscop 17 iulie TAUR: Ocupa-te mai mult de sufletul tau, pentru ca ai nevoie e o zi de liniste in care sa-ti reincarci bateriile. Orice activitate placuta, care inspira armonie si pace, sunt potrivite pentru tine acum.

Horoscop 17 iulie GEMENI: Este o zi a darniciei, deci toate gesturile pe care le indrepti azi spre cei din jurul tau au rolul de a le aduce un zambet pe chip si speranta mai puternica in suflet.

Horoscop 17 iulie RAC: Dai dovada de buna organizare pe mai multe planuri simultan. Ai putea fi la fel de eficient in doua roluri in acelasi timp pentru ca le duci cu brio la capat fara probleme.

Horoscop 17 iulie LEU: E mare tentatia de a face un gest incorect, cu gandul ca te scoate din impas, dar tocmai aceasta e pericolul zilei. Poti depasi momentul si prin mijloace corecte!

Horoscop 17 iulie FECIOARA: Banii se fac cu greu si azi vei da piept cu un nou blocaj financiar in planurile tale, dar nu abandona directia spre care te indrepti. Astfel de greutati sunt absolut normale.

Horoscop 17 iulie BALANTA: Gaseste-ti timp si pentru sufletul tau, iesind undeva in natura sau macar intr-un loc unde isi poti permite sa inspiri aer curat si sa vezi cerul de deasupra capului.

Horoscop 17 iulie SCORPION: Ai ajuns intr-un punct al planurilor tale in care iti poti permite sa te apleci si asupra celor din jurul tau. Nu mai esti la fel de preocupat de propria persoana.

Horoscop 17 iulie SAGETATOR: Primesti o multime de semne de avertizare ca nu esti pe drumul cel bun, si apar insistent ocazii de a porni spre un alt sens, deci fii atent la aceste semnale.

Horoscop 17 iulie CAPRICORN: Nu te crampona de un banal hop, pentru ca astfel de momente sunt absolut firesti. Chiar daca acum nimic nu mai inainteaza, pana si aceste piedici au rostul lor.

Horoscop 17 iulie VARSATOR: Este o zi cu sanse de succes in tot ce tine cariera. Vine exact raspunsul de care aveai nevoie pentru a putea spune ca ai atins apogeul muncii tale.
Horoscop 17 iulie PESTI: Nu te crampona de idei preconcepute pe care le duci dupa tine de multa vreme si care au devenit deja reguli de viata. Totul se poate schimba, chiar si conceptiile invechite!

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 17 iulie horoscop