x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 17 martie 2019. Va fi o zi extrem de plină în evenimente de familie

Horoscop 17 martie 2019. Va fi o zi extrem de plină în evenimente de familie

16 Mar 2019   •   18:48
Horoscop 17 martie 2019. Va fi o zi extrem de plină în evenimente de familie

Horoscop Berbec

Uneori, iubirea are şi conotaţii mai puţin plăcute, mai ales dacă în stilul celuilalt de a-ţi arăta că te iubeşte se infiltrează aspectele nedorite ale iubirii: gelozia, posesivitatea, pânda, ranchiuna. Şi ele fac parte din meniu când iubeşti, aşa e, dar de data aceasta persoana iubită pare să exagereze. Chiar dacă e forma sa de a-ţi arăta cât de mult însemni pentru el, nu e genul de declaraţie de dragoste pe care l-ai fi aşteptat, pentru că atentează la libertatea ta, cea pe care o preţuieşti tu cel mai mult. Poate eşti iubirea lui, dar nu eşti şi proprietatea sa, dar el nu înţelege asta!

Horoscop Taur

Ieşi din casă oriunde vezi cu ochii, pentru că azi sunt favorizate călătoriile prin locuri ce au efecte fantastice asupra psihicului tău. Chiar şi o excursie undeva fără ţintă s-ar potrivi de minune atmosferei acestei zile, de aceea ar fi bine să accepţi orice invitaţie care te-ar putea scoate din casă. Te vei întoarce acasă cu bateriile reîncărcate, pentru că natura, aerul curat sau atmosfera relaxantă în care petreci cele câteva ore vor avea un rol energizant asupra ta.

Horoscop Gemeni

Nu poţi înţelege corect părerile celor din jurul tău, mai ales că sunt atât de contradictoriu. Unii tac şi nu ştii ce gândesc, în timp ce alţii dau replici dure şi critică tot ce faci, deci cine are dreptate? Poate ai prefera ca lumea să-şi exprime punctul de vedere cu mai multă energie, decât să tacă şi să gândească cine ştie ce, dar nici tonul agresiv nu ţi-e pe plac. Eşti şi tu confuz, pentru că nu ştii ce decizie să iei privind la reacţiile celor care îţi ţin companie. Nici una nu seamănă cu cealaltă, iar tu eşti la mijloc şi încerci să-i mulţumeşti şi pe unii, şi pe alţii. Nu prea reuşeşti.

Horoscop Rac

 Încearcă azi să te apleci mai mult asupra sufletului tău, spre cele mai adânci şi ascunse dorinţe, pentru că de acolo poate ieşi la iveală o cale nouă pentru tine. Nu te lua doar după ce vezi uşor în jurul tău, adevăratele lucruri bune sunt cele la care ajungi mai greu, care cer o anumită sondare, cercetare, căutare în profunzime. Ia-ţi o pauză în iureşul vieţii şi stai de vorbă cu sinele tău, cu cel pe care îl ascunzi în inimă, cel pe care nu-l ştie nimeni decât tu, pentru că acea parte din tine are acum nevoie de atenţie, de concentrare, de energie. Şi tu poţi primi de acolo, din interior, nişte sfaturi excelente, dar şi tu poţi linişti acest ungher al fiinţei tale cu o rază de lumină şi de pace.

Horoscop Leu

Cele mai bune sfaturi vin de pretutindeni, deci ascultă cu atenţie ce au ceilalţi să-ţi spună. Nu din anturajul tău cel mai apropiat apar azi cele mai interesante sfaturi, ci din zone mult mai îndepărtate. Mesajele care ajung azi la urechile tale prin internet, prin telefon, de la televizor sau citind vreo carte legată de culturi de prin alte zone ale lumii, dar toate au acest rol: de a-ţi deschide ţie mintea. E ca o revelaţie pentru că de acolo soseşte vestea salvatoare pentru problema care te frământă şi eşti mulţumit că ai fost pe fază exact atunci când informaţia venea către tine.

Horoscop Fecioară

 Atmosfera din familie este extrem de vie, de animată, poate datorită unor planuri noi pe care fiecare îl alimentează în felul său. Cineva trebuie să preia conducerea acestor planuri, şi tu eşti persoana cea mai potrivită pentru acest rol, deci asumă-ţi cu bucurie responsabilitatea de a-i îndruma pe toţi ai casei într-o direcţie avantajoasă pentru toată lumea. Se petrece ceva special între pereţii casei tale, telefoanele zbârnâie toată ziua, musafirii nu se mai opresc, deci poate fi o zi extrem de plină în evenimente de familie. Poate afli şi veşti minunate despre venirea pe lume a unui copil, sau dacă visai la acest lucru chiar în cuplul tău, cine ştie, poate afli că va veni barza curând!

Horoscop Balanță

Azi te apleci cu mai multă conştiinciozitate asupra studiului, ori pentru că se apropie un eveniment cu o conotaţie specială în poziţia ta de învăţăcel – un examen, un interviu, un extemporal important –  ori pentru că simţi că ai rămas cumva în urmă la anumite teme şi vrei să te mai upgradezi un pic, să te mai pui la curent cu noutăţile din breasla ta. E o reală plăcere să cauţi cărţi, să te documentezi de pe net, să stai de vorbă cu oameni cu mai multă experienţă care te pot îndruma foarte bine în direcţia care te preocupă. Închei ziua cu un sentiment de imensă satisfacţie că te-ai mai îmbogăţit cu ceva din punct de vedere intelectual şi abia aştepţi să arăţi ce ştii şi să pui în practică ceea ce ai învăţat.

Horoscop Scorpion

Chiar dacă vezi cu ochii tăi că nu poţi duce chiar acum la îndeplinire un plan în care ţi-ai pus atâtea speranţe, hei, nu abandona! Ce-i cu figura asta lungă şi bosumflată? Totul va merge ca pe roate altădată, dar nu azi şi nu în aceste condiţii, ca atare vezi ce ai scăpat din vedere, de ce nu merg lucrurile aşa cum ai dorit, pentru că sigur ai uitat să rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar dacă pe moment de demoralizează, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva să te apuci de altceva. Aşteaptă, mai caută şi alte variante, pentru că cea pe care te-ai fixat nu e nici singura şi nici cea mai bună cale de a ajunge acolo unde visezi.

Horoscop Săgetător

Eşti eroul salvator al unei persoane care se simte blocată într-un punct sensibil al vieţii sale, dar apariţia ta e ca o porţie de energie pentru inima lui extenuată. Tu ai darul de a-l alina, de a-l linişti, de a-l face să vadă şi dincolo de agitaţia în care se simte prins, oferindu-i un motiv de relaxare. Poate doar îi ţii companie şi îl asculţi cu inima deschisă, poate îi dai un sfat care are rolul de a-i alunga frica şi nesiguranţa, deci apropie-te azi de oamenii care au nevoie de un prieten aproape. Face parte din misiunea ta divină să te dedici uneori acestor oameni, pentru că tu găseşti cuvântul cel mai potrivit pentru a le readuce zâmbetul pe faţă.

Horoscop Capricorn

Ascultă-l pe cel care îţi spune că cea mai bună soluţie, în situaţia de faţă, e să pui punct unui plan care nu mai are nimic de oferit. Dacă ţie ţi-e teamă de decizii atât de drastice, lasă-l pe altul să ia decizii în locul tău, pentru că poate fi mai detaşat de toate. Tu ai trece totul prin prisma emoţiilor, or celălalt vede lucrurile strict raţional, fără implicaţii sentimentale. Ţine cont de sfatul destul de sever pe care ţi-l oferă, chiar dacă nu  sună aşa cum ai fi dorit, deoarece pare a fi o idee salvatoare ce te ajută să duci la capăt un plan ce părea complet blocat.

Horoscop Vărsător

Nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi la un anumit ţel la care vrei să ajungi, ci să începi să şi faci ceva concret în direcţia aceasta. Deţii toate mijloacele concrete pentru a-ţi vedea planurile materializate, dar pentru aceasta, trebuie să crezi şi tu cu tărie că poţi. Lasă orice atitudine pesimistă deoparte, nu te mai teme să încerci, ci pune mâna pe unelte şi începe să construieşti ceea ce vrei să obţii. Nu face nimeni minuni în locul tău, ci tu eşti singurul proiectant, constructor şi beneficiar al acestui edificiu pe care îl ridici pas cu pas. Eşti pe drumul care duce acolo unde visezi, dar încă ţi se mai cere răbdare!

Horoscop Pești

Uneori, soluţiile cele mai bune nu vin chiar în forma pe care o doreai, dar asta nu înseamnă că trebuie să le respingi. Păstrează-le acolo, la îndemână, pentru că va veni o zi când îţi vei da seama că se potrivesc de minune problemei în care te afli. E posibil ca cel mai bun lucru pentru tine să arate exact invers decât ai sperat, dar uneori şabloanele aşteptărilor noastre nu coincid cu ceea ce ne oferă realmente viaţa. Te poţi adapta din mers şi să accepţi şi alte variante, chiar dacă nu eşti foarte încântat de ele. De multe ori, reuşita vine ambalată în altă culoare decât cea preferată, de aceea e bine să nu te opreşti la aparenţe.

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 17 martie horoscop