x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 18 iulie 2018. Pestii se vor concentra la ce au de facut

Horoscop 18 iulie 2018. Pestii se vor concentra la ce au de facut

18 Iul 2018   •   08:41
Horoscop 18 iulie 2018. Pestii se vor concentra la ce au de facut

Horoscop 18 iulie BERBEC: Ai primit o multime de avertismente ca nu mergi in directia cea buna, dar nu ai tinut cont de toate aceste semnale. Acum dai deja piept cu rezultatul negativ al deciziilor tale.

Horoscop 18 iulie TAUR: Nu te poti baza pe prietenul de langa tine, care acum spune una si in clipa urmatoare deja si-a schimbat atitudinea. Nu stii daca sa ai incredere in modul sau de a trata lucrurile.

Horoscop 18 iulie GEMENI:         Se deschide un capitol nou in planurile tale profesionale si, ca la orice inceput de drum, esti cuprins de entuziasm si de pasiune. Iti place tot ce-i nou si provocator.

Horoscop 18 iulie RAC: Actioneaza acum, pentru ca este o zi norocoasa in care poti beneficia de toate resursele de care ai nevoie pentru succes deplin. Nu mai amana, norocul nu trece de doua ori pe acolo!

Horoscop 18 iulie LEU: Fa un efort sa duci la indeplinire un proiect ce se apropia de sfarsit. Esti inaintea etapei finale, dar e cel mai complicat moment, pentru ca te tot intrebi daca ai facut tot ce se putea face.

Horoscop 18 iulie FECIOARA: Vestile bune despre casatorii sau nasterea unor copilasi pot veni azi din toate directiile, deci raspunde le telefon: sigur vei avea motive de sarbatorit cu cei dragi.

Horoscop 18 iulie BALANTA: Contactul cu oamenii e cea mai buna lectie de toleranta, pentru ca, daca pui la suflet orice fleac, orice vorba, orice atac, iti faci doar tie rau, in timp ce lor putin le pasa.

Horoscop 18 iulie SCORPION: Nu primesti de la cei din jur prea multe sfaturi care sa te ajute. Tot singur va trebui sa te descurci, pentru ca prietenii tai nu au solutii la problemele tale.

Horoscop 18 iulie SAGETATOR: Azi esti - la modul cel mai pozitiv posibil - cel mai devotat slujitor inspre binele altuia. Iti asumi un rol important in destinul altuia si iti sacrifici complet dorintele proprii.

Horoscop 18 iulie CAPRICORN: Apa are pentru tine, azi, o semnificatie aparte, de acolo iti extragi tu energia, linistea, bucuria, sau de acolo vine sanatatea, ca atare acorda atentie elementului apa.

Horoscop 18 iulie VARSATOR: Adu-ti aminte cat de bine ai rezolvat, candva, o problema si repeta reteta de succes de atunci. Daca o metoda a fost deja verificata si a dat roade, de ce sa n-o folosesti iar?

Horoscop 18 iulie PESTI: Esti concentrat la ce ai de facut si nu spui nimic la voia intamplarii, ci dupa ce te documentezi atent. Cine te are ca sfatuitor sau coleg, are numai de castigat.

www.acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 18 iulie horoscop