x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 19 decembrie 2018. Eşti pe drumul cel bun spre o etapă mult mai curată a vieţii tale

Horoscop 19 decembrie 2018. Eşti pe drumul cel bun spre o etapă mult mai curată a vieţii tale

18 Dec 2018   •   16:39
Horoscop 19 decembrie 2018. Eşti pe drumul cel bun spre o etapă mult mai curată a vieţii tale
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop zilnic 19 decembrie. Afla ce au prezis astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 19 decembrie Sagetator. Ceva în interiorul tău îţi spune să pui punct aici unei acţiuni care nu mai dă semne că ar merge într-o direcţie bună. Deşi, de ochii lumii sau pentru a face plăcere altora, tu continui să mai pedalezi fără tragere de inimă, totuşi interesul tău a scăzut demult pentru ceea ce ai fi putut obţine la capăt. Acum acest capăt pare din ce în ce mai îndepărtat şi mai neinteresant, nu mai crezi că e în beneficiul propriu, şi pentru că nu mai eşti la fel de motivat, o laşi mai moale. Ar fi bine să ţii cont de sfatul pe care intuiţia ţi-l dă subtil, şi să te opreşti înainte de a fi prea târziu să mai spui stop.

Horoscop 19 decembrie Capricorn. Dacă vezi că apar numai piedici în planurile începute cândva, n-ar fi rău să asculţi părerile celor din jur care te încurajează să schimbi direcţia. Poate tu încă mai speri că mai ajungi undeva, poate încăpăţânarea şi ambiţia nu te lasă să renunţi încă, deşi vezi cu ochii tăi că nu mai ajungi nicăieri, dar dacă înţelegi totuşi că tot efortul tău e în zadar şi roadele nu vor să apară, ar fi bine să încerci altceva. Nu poţi admite faptul că renunţarea ar fi soluţia, dar nu e deloc o renunţare, ci doar o schimbare de macaz, pornind pe o cale paralelă, folosindu-te de rezultatele parţiale de până acum. E doar altă viziune!

Horoscop 19 decembrie Varsator. Eşti copleşit de o situaţie mult prea dificilă pentru puterile tale şi tot încerci să te descurci de unul singur. Ce uşor ar fi dacă ţi-ai lua inima în dinţi şi ai cere ajutorul! Există suficiente persoane în jur care ar putea contribui perfect la ceea ce te preocupă, care au trecut prin situaţii similare şi ar şti foarte bine ce trebuie făcut, dar nu prea vrei să-ţi recunoşti limitele sau slăbiciunile ca să nu laşi o impresie proastă asupra ta. Nu ai de unde să le ştii pe toate, deci lasă jena la o parte şi cheamă alături de tine pe cel care te poate scoate foarte uşor din acest impas. Sigur ai un prieten adevărat aproape gata să participe trup şi suflet la problema ta!

Horoscop 19 decembrie Pesti. Ai numai motive de satisfacţie pentru că reuşeşti să aduni alături de tine un grup mai larg de persoane care vor milita pentru un adevăr. Tu deţii argumente forte pentru a obţine victoria, dar mai ai nevoie de un grup de susţinere, pe care poţi să-l formezi în jurul tău. Apelaţi la fapte concrete, la argumente puternice în favoarea unei situaţii care cere să fie demonstrată. Orice activitate caritabilă, umanitară, care să militeze pentru un scop nobil ţi se potriveşte de minune şi, dacă sunteţi mai mulţi, deveniţi deja o forţă!

Horoscop 19 decembrie Berbec. Unde se adună doi oameni la un loc pentru acelaşi scop, deja poţi spune că s-a creat o nouă lume. Dacă ai norocul de a întâlni persoana cea mai compatibilă cu visele tale din acest moment, poţi spune că eşti deja pe calea cea mai scurtă spre împlinirea lor. Singur ţi-ar fi mai greu, dar alături de cineva care crede în tine, care depune aceleaşi eforturi pentru aceleaşi interes, ritmul de ascensiune e din ce în ce mai mare. Formaţi o echipă, un cuplu, un tandem şi acum, în doi, sunteţi în drum spre reuşită. Caută acel om care-ţi seamănă, care te completează, care are aceleaşi gânduri ca şi tine şi uniţi-vă forţele în mod egal. Contribuţia e echitabilă, reciprocă şi, la final, împărţiţi roadele la doi!

Horoscop 19 decembrie Taur. Ai în faţa ta o persoană care îţi ridică mari semne de întrebare în ceea ce priveşte moralitatea şi nu poţi avea încredere în ea. Ai auzit lucruri ciudate despre acest om, îi cunoşti istoricul nu tocmai pozitiv şi eşti tentat să-l etichetezi în funcţie de ceea ce se aude despre el. Înainte de a-l judeca prea aspru şi de a-i arunca în spate atribute care poate nici nu-l reprezintă, încearcă să-l cunoşti mai bine. Poate nu mai e demult cel care era cândva, poate s-a schimbat în bine, poate şi-a reparat reputaţia. Pune-te un pic în pielea sa, pentru că vei resimţi săgeţile nedrepte ale lumii împotriva lui şi ai să-ţi dai seama că nu îşi au rostul. Fii mai îngăduitor.

Horoscop 19 decembrie Gemeni. Eşti pe drumul cel bun spre o etapă mult mai curată a vieţii tale. Eşti în mijlocul unui proces de vindecare, lent, dificil, care cere mult de la tine, dar nu e departe momentul când îţi vei da seama că inima ta e eliberată de frică sau de griji, corpul tău a scăpat de dezechilibre şi boală, mintea ta e limpezită şi clară. Mai ai răbdare, încă nu poţi încheia aceste proces de detoxifiere deplină, mai ai încă nişte paşi de făcut, dar foarte curând vei putea răsufla uşurat, mulţumit de armonia care se instalează pe toate planurile în corpul tău: de la cel fizic până la cel eteric.

Horoscop 19 decembrie Rac. Chiar dacă acum, pe moment, eşti nevoit să ţii sub control bugetul şi să renunţi sau să limitezi anumite cheltuieli care nu sunt urgente, va veni o zi când vei aprecia prudenţa de care ai dat dovadă. Vei ieşi din această zonă mai fragilă în plan financiar şi te vei simţi din nou liber să investeşti. Scapi, încetul cu încetul, de jugul datoriilor şi al facturilor restante, dar până atunci cheltuieşte cu cap, fără să te arunci în lucruri prea scumpe. Atracţia spre lux sau spre obiecte costisitoare poate fi riscantă, dar dacă nu faci cheltuieli inutile, vei depăşi cu bine acest blocaj financiar. Curând, se deschide poarta spre prosperitate, dar nu cheltui peste măsură acum!

Horoscop 19 decembrie Leu. Simţi că locul în care te afli e marcat numai de negaţii, limite, interdicţii, şi creativitatea ta nu se poate manifesta la justa valoare. Dacă e un job în care te simţi deja plafonat, dacă e un cerc de prieteni în care simţi că tu nu ai nici un cuvânt de spus, caută o cale de ieşire din acest mediu, pentru că va naşte frustrări şi insatisfacţii imense. Cum să arăţi cine eşti dacă mereu ţi se opreşte orice iniţiativă, orice idee interesantă, orice dorinţă de a face şi tu ceva? Nu poţi fi tu însuţi într-un loc în care ţi se pun mereu piedici, cei puternici dau cu pumnul în masă şi nu ai voie să spui nimic, deci caută o cale de ieşire de aici!

Horoscop 19 decembrie Fecioara. Eşti la finalul unei acţiuni, dar nu eşti complet mulţumit de rezultate, încât îţi pierzi interesul pentru ceea ce ai reuşit să construieşti până acum. Eşti în pragul unui abandon, ceea ce nu e chiar recomandabil. E posibil ca acum, pe moment, să nu fii prea încântat de nivelul la care ai ajuns, dar nu renunţa chiar acum! Dacă abandonul tău survine cu o zi înainte de succesul scontat? Ca atare cel mai bine e să lupţi cu tendinţa aceasta de a sista orice eforturi cu gândul că oricum nu ajungi acolo unde vrei. Ba da, ajungi, şi eşti pe ultima sută de metri, dar nu-i păcat să te împiedici chiar pe ultima turnantă?

Horoscop 19 decembrie Balanta. Ţi-ai făcut mari iluzii cu privire la un eveniment ce suna foarte bine până nu demult, dar toate speranţele par zadarnice. În loc să iasă totul perfect, aşa cum credeai, aluneci în extrema cealaltă, spre dezamăgire şi eşec. Regreţi acum că ţi-ai făcut atâtea vise, că te-ai aprins atât de tare, că ai văzut doar partea frumoasă a lucrurilor, deşi existau unele semne care ar fi trebuit să-ţi ridice semne de întrebare. Preţul care se cere plătit e mai mare decât profitul ce ar ieşi din această situaţie, şi nu-ţi convine, deci cântăreşte bine dacă merită.

Horoscop 19 decembrie Scorpion. Liniştea care s-a aşezat peste unele planuri îţi convine de minune, pentru că este exact pauza de care aveai nevoie. Fără să fii împins de nimic stresant sau urgent de la spate, te mai poţi relaxa şi tu un pic, numai că tu nu laşi timpul să treacă pe lângă tine inutil, ci profiţi de acest răgaz pentru a te gândi la alte idei profitabile. E perfect că nu e nimic care să te împingă de la spate şi să ceară de la tine efort suplimentar, pentru că aşa, detaşat şi calm, vezi altfel lucrurile, descoperind mult mai uşor soluţii la provocările momentului.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

 

×