x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 19 februarie 2019. Trebuie să te adaptezi ritmului în care trece timpul

Horoscop 19 februarie 2019. Trebuie să te adaptezi ritmului în care trece timpul

18 Feb 2019   •   15:13
Horoscop 19 februarie 2019. Trebuie să te adaptezi ritmului în care trece timpul
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Nu te grăbi, lasă timpul să curgă aşa cum vrea el, pentru că te afli într-un moment în care orice încercare de a sări peste unele etape se poate solda cu un eşec greu de reparat. Parcă ai fi înaintea unei decizii cu efecte pe termen lung şi nu ai voie să faci o alegere greşită, pentru că nu se mai poate modifica după aceea. Altfel spus, aşa cum îţi vei aşterne, aşa vei dormi, deci ai grijă ce faci! Ia-ţi tot răgazul necesar de gândire, nu te opri la prima concluzie care îţi vine în minte, pentru că mai pot apărea informaţii folositoare pe parcurs. Lasă lucrurile să se sedimenteze înainte de a spune ce ai ales!

Horoscop Taur. Eşti elev la un curs foarte util din care ai multe de învăţat şi abordezi informaţia cu o curiozitate de copil dornic să acumuleze noi şi noi experienţe. Există un mentor în faţa ta, unul demn de respect şi de urmat, un exemplu de înţelepciune şi de maturitate şi, în sinea ta, îţi doreşti să-i calci pe urme, de aceea absorbi tot ce are de transmis ca un burete avid de cunoaştere. Accepţi faptul că eşti un începător în domeniu, un novice încă necopt, dar eşti convins că lecţiile pe care le primeşti de la acel model de inteligenţă din faţa ta vor avea efectele scontate şi, într-o zi, vei fi şi tu ca el.

Horoscop Gemeni. Eşti concentrat la ce ai de făcut şi nu spui nimic la voia întâmplării, ci după ce te documentezi extrem de profund asupra oricărei probleme. Eşti un exemplu de seriozitate şi maturitate, încât, cine te are ca sfătuitor sau profesor, are numai de câştigat, deoarece tot ce ai de transmis e de valoare! Inteligenţa ta iese în evidenţă prin tot ce spui, prin informaţiile pe care le transmiţi, prin argumentele pe care le susţii. Se vede că ai învăţat mult în viaţă, că ai acumulat un bagaj de cunoştinţe foarte vast, iar azi ai ocazia să te foloseşti de el într-un moment cheie.

Horoscop Rac. Nimic nu durează veşnic, iar proiectul la care ţi-ai adus contribuţia în ultima perioadă ajunge la final. Nu are rost să mai tragi de timp, de vreme ce acest plan nu mai are nimic de oferit, deci ia-ţi rămas bun cu lecţia învăţată din tot ce ai construit până acum. Nu e  renunţare, pentru că poţi prelua rezultatele tocmai atinse pentru a le folosi la etapa următoare a unui proiect şi mai important, dar ceea ce ţi se cere ţie acum e să pui punct. E timpul să schimbi macazul, că o iei spre altceva, să-ţi iei rămas bun de la ceea ce ai făcut înainte, acceptând rezultatele la care ai ajuns. De mâine porneşti spre altceva.

Horoscop Leu. Acceptă mâna întinsă azi de un coleg, pentru că se va dovedi a fi salvatoare într-un moment sensibil pentru tine. Deşi vrei să crezi cu tărie că te poţi descurca şi singur, dacă totuşi admiţi că uneori ai nevoie şi de ajutor, vei avea numai de câştigat. Mai mult, dacă vei refuza ajutorul prietenesc şi sincer, de acesta ar putea profita altcineva care ţi-o va lua înainte încât vei regreta mai apoi că n-ai fost pe fază. Nu te încăpăţâna să respingi orice ajutor şi nu te gândi că în spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru că, dacă-l respingi, a doua oară nu mai vine iar altul va şti să-l valorifice în defavoarea ta!

Horoscop Fecioara. Priveşti spre etapele următoare ale unui proiect cu un fel de inocenţă, ca un copil care habar n-are ce urmează, dar arde de nerăbdare să ajungă la finalul poveştii. E bună această atitudine, pentru că te ajută să continui ceva aflat încă pe parcurs, fără să-ţi pierzi entuziasmul şi interesul. Pedalezi mai departe cu energie maximă, ca să ajungi mai repede la capăt, şi fiecare nou episod care se adaugă la povestea ta, te stimulează din ce în ce mai mult. E ca atunci când citeşti un roman palpitant şi finalul unui capitol te trimite deja la următorul şi tot aşa, mai departe, până termini cartea pe nerăsuflate.

Horoscop Balanta. Munceşti cu sârg, pentru că vezi că proiectul la care îţi aduci contribuţia evoluează foarte bine, iar rezultatele finale încep deja să se contureze la orizont. Cu atât mai mari devin motivaţia, ambiţia, dorinţa de a ajunge la capăt cu cât ai ceva concret de câştigat de pe urma acestei investiţii masive, deci tragi tare ca să duci la capăt ce ai început. Ţi se cer enormă atenţie şi concentrare, dar şi un oarecare efort, pentru că nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emoţional, dar ceea ce se clădeşte sub ochii tăi din mintea şi din mâinile tale e demn de toată lauda şi mândria!

Horoscop Scorpion. Trebuie să porneşti o acţiune nouă, dar fă-o cu modestie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Trebuie să-ţi organizezi bine forţele, ca nu cumva să dai totul pe o carte din prima etapă şi mai apoi să îţi pierzi interesul şi energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să îţi cântăreşti bine forţele şi mai ales să nu te laşi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea puţin, deci e nevoie de o atitudine echilibrată şi cumpătată în tot ce faci ca să fii sigur că investeşti exact atâta energie cât e necesară pentru scopul final.

Horoscop Sagetator. Eşti un coleg de încredere care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Şeful ar putea profita de simţul tău de răspundere şi ţi-ar putea da obligaţii din ce în ce mai grele, cărora le vei face faţă cu brio, demonstrând că eşti bine pregătit, matur şi de toată isprava. Orice ţi-ai asuma, chiar şi cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capăt şi atragi asupra ta respectul şi admiraţia celor pentru care lucrezi. Poate eşti vizat de o viitoare funcţie de răspundere datorită acestor calităţi!

Horoscop Capricorn. Experienţa acumulată de tine poate fi pusă şi în slujba altora, ca atare dedică-te celor care au nevoie de ceea ce ştii tu să faci. Nu te deranjează deloc să lucrezi pentru alţii, pentru că ştii că rolul tău, prin exemplu personal, e să-i ghidezi pe cei care încă îşi caută calea. Tu ştii ce faci, şi le poţi arăta şi lor ce trebuie să facă, dar nu te rezumi doar la informaţii teoretice adunate de prin cărţi, ci pui efectiv umărul pentru a le arăta practic ce e de făcut. Te vor privi cu recunoştinţă şi cu admiraţie, pentru că ai uitat de timpul şi treburile tale pentru a dărui ceva din bagajul tău de informaţii celor aflaţi la început de drum.

Horoscop Varsator. Deşi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cât mai diferite de tine, azi intri în legătură cu oameni care nu-ţi inspiră deloc încredere. Problema nu e totuşi la ei, ci la tine, deci lasă suspiciunile deoparte şi apropie-te de ei. Tu eşti doar unul, ei sunt mulţi, ca atare fă un efort să te integrezi tu în aceste medii. Parcă nu-ţi mai găseşti cuvintele potrivite, nu mai ai aceleaşi interese cu ei şi pui sub semnul întrebării orice informaţie care vine de la aceştia. Aşa cum tu îi priveşti pe ceilalţi cu îndoială, fii sigur că şi ei te privesc la fel, pentru că taci şi faci opinie separată. Da, poate ai cu totul alte opinii decât ei, dar nu respinge dialogul şi schimbul de idei.

Horoscop Pesti. Dacă pleci la drum, trebuie să respecţi întocmai programul pentru că şi cea mai mică abatere de la orele şi minutele fixate poate genera un mic haos. Nu te baza că ai timp berechet la dispoziţie, pentru că vei vedea că timpul trece ca gândul şi nici nu-ţi dai seama când intri în panică pentru că nu-ţi mai ajunge. Organizează-te perfect, n-o mai lungi, crezând că ai ore suficiente, dar nici nu lăsa pe ultima clipă, pentru că nu va ieşi chiar aşa de bine cum ai sperat. Tot ce ai astăzi în plan necesită rigoare, să se desfăşoare după termene foarte fixe, ca şi cum ai avea un avion de prins sau ai avea o oră limită de închidere într-un anumit loc. Trebuie să te adaptezi ritmului în care trece timpul.

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 19 februarie horoscop