x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2018: Este cea mai atragatoare dintre zodii!

Horoscop 2018: Este cea mai atragatoare dintre zodii!

07 Aug 2018   •   08:49
Horoscop 2018: Este cea mai atragatoare dintre zodii!

HOROSCOP 2018. Dintre cele 12 zodii, una singura este considerata cea mai atragatoare si independenta. Este vorba de Fecioara. Despre femeile nascute sub acest semn se spune ca sunt cele mai dorite. In orice caz, sunt foarte determinate. 

 

Sunt curajoase si insistente si intotdeauna procedeaza numai cum cred de cuviinta. Putini sunt cei care, in fata lor, isi pot impune punctul de vedere. 

Dar poate cea mai importanta calitate consta in capacitatea de a duce la indeplinire orice plan, indiferent de dificultati. Printre altele, ele pot inventa o problema, gasind imediat solutia de rezolvare. 

Extrem de calculate, ele analizeaza in detaliu orice chestiune si nu se lasa prada emotiilor. Mai intai gandesc si apoi actioneaza. Este principala lor regula de viata. S-ar parea ca, intr-adevar, Fecioarele sunt perfecte, dar asta nu e tot!

Au un talent aparte de a-i "citi" pe oameni, anticipandu-le, practic, intentiile. Cu toate acestea, increderea lor trebuie castigata. In timp, pentru ca femeile Fecioara au rabdare. In pofida tuturor necazurilor si provocarilor la care au fost supuse, ele raman calme si puternice.

 

 

×