x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2018: Afla care este cea mai ghinionista zodie!

Horoscop 2018: Afla care este cea mai ghinionista zodie!

15 Aug 2018   •   09:12
Horoscop 2018: Afla care este cea mai ghinionista zodie!

HOROSCOP 2018. Multe in viata noastra depind de noroc si de o conjunctura fericita. Unora insa norocul le zambeste partial, cu zgarcenie parca, iar altora foarte rar. 

 

Exista o zodie lipsita, oarecum, de noroc - este Capricornul. Asa s-a intamplat c soartea persoanelor nascute sub acest semn sa fie condusa de planeta Saturn, protectorul mortii, a timpului si a altor lucruri destul de diferite, dar care nu favorizeaza succesul. 

Judecand dupa datele astrologice s-ar putea spune ca, intr-adevar, Capricornii sunt cei mai ghinionisti. Sansa de a-si gasi rapid un loc de munca este minima. La examene extrag cele mai grele si complicate bilete, iar daca bantuie vreun virus, cu siguranta se vor imbolnavi. 

Nici pe plan personal lucrurile nu stau mai bine, pentru ca, de fiecare data cand gasesc o persoana aparent potrivita, se doveste ca nu este asa. Un tablou destul de trist, dar Capricornii nu sunt de acord cu aceasta descriere. 

Nu au nevoie de noroc

Nu si-au gasit imediat un loc de munca? Nici o problema: lucreaza oriunde, acumuleaza experienta, cunosc oameni noi si, in paralel continua sa studieze, sa invete. Iar pentru asa ceva nu e nevoie de bani multi, iar Capricorul este una dintre putinele zodii care stiu cu putin sa traiasca destul de bine. 

Va trage cel mai greu subiect? Perfect: inseamna ca nu mizeaza pe bunavointa profesorului, pe copiutele din buzunar sau pe ajutorul unui coleg, ci invata tot, incercand sa profite de orice ocazie i se ofera pentru a-si extinde orizontul. Si ce daca nu au luat cea mai mare nota la examen! In schimb, cunostintele raman. 

Sunt sensibili la boli? Inseamna ca trebuie intarita starea de sanatate: aleg hainele potrivite timpului de afara, mananca sanatos, fac sport si stau mult in aer liber. 

Nu isi gasesc jumatatea in viata? Inseamna ca trebuie sa devina niste oameni care se multumesc cu ce au. Ceea ce presupune o capacitate de adaptare aproape de invidiat. 

Pe scurt, Capricornii nu au nevoie de noroc. Ei isi aranjeaza viata asa cum isi doresc. Desi stiu ca nu le va fi usor.

×