x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2018. In martie, planetele ne joaca pe degete!

Horoscop 2018. In martie, planetele ne joaca pe degete!

21 Feb 2018   •   12:21
Horoscop 2018. In martie, planetele ne joaca pe degete!

Prima luna a primaverii se caracterizeaza printr-un ridicat potential energetic si creativ. Pentru martie, horoscopul promite schimbari pentru multe zodii. Este o perioada activa si dinamica.

 

Succesul va fi de partea celor obisnuiti sa actioneze independent, dar cu fermitate. Daca nu doriti sa va asumati responsabilitati, evitati decizii hotaratoare. Ceea ce nu inseamna ca va fi o luna de leneveala. Este o perioada care favorizeaza studiile, dobandirea de noi cunostinte si deprinderi, elaborarea de noi planuri si pregatirea terenului pentru viitoare victorii.

Primavara vine intotdeauna cu sentimente noi, se leaga prietenii, aventuri romantice.Din 7 pana in 31 martie, Venus, planeta iubirii, se afla in Berbec, ceea ce promite un final fericit celor care sunt in cautarea dragostei. Cuplurile care au acumulat deja experienta in viata in doi, vor avea parte de o revigorare a relatiei.

In 23 martie, Mercur, planeta legaturilor si comunicatiilor, trece intr-o miscare retrograda. In aceste conditii, nu trebuie sa incepeti nimic nou. In schimb, proiectele deja angajate vor evolua imbucurator, mai ales daca vor fi aduce modificarile care se impun, vor fi corectate greselile care apar.

Reprezentantii semnelor de foc (Berbec, Leu, Sagetator) trebuie sa se pregateasca de rasturnari neasteptate de situatie, mai ales in viata personala Circumstantele se pot schimba frecvent, ceea ce pune in dificultate respectarea vreun plan dinainte stabilit. Astrele va recomanda sa fiti cat mai flexibili, incercand sa va adaptati rapid noilor conditii si urmand cursul evenimentelor. Numai asa veti evita neplacerile.

Taurii, Ferioarele si Capricornii trebuie sa acorde un plus de atentie activitatilor profesionale si starii financiare. Nu va sfiiti sa iesiti in evidenta sau sa va exprimati nemultumirile, venind cu propuneri inedite: este o perioada care favorizeaza ascensiunea in cariera. Pentru a nu agrava neintelegerile intervenite in raporturile cu partenerul de viata, permanent sau temporar, evitati subiectele delicate.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanta, Varsator) vor trai o schimbare in bine a vietii personale. Totusi, astrele va avertizeaza ca trebuie sa fiti prudenti si sa va feriti de fapte pripite.

Racii, Scorpionii si Pestii trebuie, la randul lor, sa se inarmeze cu rabdare, continuand sa munceasca, in pofida senzatiei acute ca eforturile lor sunt inutile. Succesul va surade celor care sunt perseverenti si constiinciosi. In plan sentimental, este o perioada care ofera sansa pentru noi povesti de dragoste.

×