x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2018. Un an plin de surprize

Horoscop 2018. Un an plin de surprize

24 Noi 2017   •   18:41
Horoscop 2018. Un an plin de surprize

Berbec

2018 va fi un an plin de succes și plăceri pentru tine. Vei munci mult pentru ați duce la bun sfârșit toate visurile, iar munca ta nu va rămâne nerăsplătită. Îți vei dori să faci și unele schimbări în ceea ce privește aspectul exterior, așa că vei opta pentru o tunsoare nouă și, poate, pentru un abonament la sală. Ce este sigur este că anul 2018 va fi un an plin de împliniri.

Taur

Îți vei construi lumea la care ai visat. Va fi anul tău și vei avea o stare generală de bine în aproape fiecare zi a acestui an. Încearcă să nu renunți la toate aspirațiile tale, fiind vrăjit de toată distracția care ți se va arăta în cale, căci acesta este anul în care vei putea să duci totul la bun sfârșit, fără prea mare efort. Pe plan sentimental, vei avea parte de niște surprize plăcute.

Gemeni

În 2018, îți vei mări grupul de prieteni, deoarece vei cunoaște oameni care se vor situa pe aceeași lungime de undă cu tine și cu care vei reuși să faci lucruri mărețe. Va fi un an ideal pentru a începe noi proiecte, de pe urma cărora vei avea de câștigat atât pe plan profesional, cât și pe plan financiar. Astfel, vor avea loc unele schimbări pe plan social și profesional la care nu te-ai fi așteptat.

Rac

Anul 2018 va fi ca o carte deschisă pentru tine. Vei știi exact ce ai de făcut și modul în care ar trebui să acționezi, pentru a primi apreciere. Ai avut mereu darul de a ține toate lucrurile din jurul tău în echilibru, iar acest an te va recompensa pentru toată munca depusă de-a lungul timpului. Deși te descurci foarte bine cu toate problemele care îți ies în cale, vei simți nevoia să înveți lucruri noi.

Leu

Vei avea un an plin de energie, provocări și oportunități pe plan profesional. Vei fi în elementul tău, chiar dacă vei avea de-a face cu situații noi. Anul 2018 va fi un an de aur pentru tine, iar ceea ce vei obține în acest an, își va face simțită prezența și în anii viitori. Evenimentele din viața ta se vor simți mult mai strident și vor avea consecințe cu mult mai importante decât cele prin care ai trecut anterior.

Fecioară

Anul viitor va fi plin de intensitate, deși va avea urcușuri și coborâșuri. Profită de toate momentele de intensitate maximă, pentru a învăța lucruri noi care îți vor folosi în perioadele mai puțin fericite. Vei avea mai multe așteptări de la tine, iar acest lucru se va traduce prin toate lucrurile pe care îți dorești să le stăpânești din ce în ce mai bine. Vei avea un an bun din punct de vedere financiar.

Balanţă

Pregătește-te pentru tot mai mulți oameni care vor veni la tine pentru ați cere sfaturi, căci toate lucrurile pe care le ai de spus sunt bine studiate, iar evenimentele prin care ai trecut te-au lăsat cu un bagaj de cunoștințe demn de invidiat. Va fi un an în care pe lângă muncă, vei avea parte și de foarte multă relaxare, iar energia pozitivă nu îți va lipsi în niciun moment.

Scorpion

Ești o persoană foarte puternică și o forță a naturii, iar acest lucru se va vedea cel mai bine în 2018. Vei trece prin momente dificile, însă vei avea puterea să le rezolvi și să treci mai departe. De asemenea, în 2018, popularitatea ta va atinge cote maxime, iar, în ceea ce privește cariera, vei trece la un alt nivel. Va trebui să te gândești mai bine la ceea ce îți dorești pe plan sentimental.

Săgetător

Vei intra în 2018 cu viteză maximă, căci știi foarte bine ceea ce îți dorești de la acest an. Nu vei accepta compromisuri, iar acest lucru te va ridica în ochii oamenilor din jurul tău. Nu ai timp de pierdut în 2018. Ai lucruri mari de făcut, persoane speciale de văzut și locuri noi de vizitat. Vei face totul cu pasiune, iar acest lucru se va vedea, căci rezultatele nu vor întârzia să apară.

Capricorn

Vei avea o perspectivă mult mai clară asupra lucrurilor pe care ți le dorești, iar aspirațiile îți vor fi mult mai ușor de atins. Vei fi mult mai șarmant în acest an, iar acest lucru se va vedea pe plan sentimental, căci relația în care ești deja va trece la un alt nivel sau, dacă nu te afli într-o relație, vei cunoaște pe cineva cu care îți vei dori să îți petreci tot restul vieții.

Vărsător

Anul 2018 va fi plin de schimbări, iar acestea te vor face mult mai influent și important. Poate nu te vei lua tot timpul în serios, însă ar trebui să îți acorzi mai multă încredere, căci aceasta va aduce și credibilitate. Vei avea un progres semnificativ pe plan profesional și vei putea afirma că 2018 este un an de succes. Cele mai substanțiale schimbări referitoare la viața de zi cu zi vor avea loc în acest an.

Peşti

Vei fi din ce în ce mai intuitiv în 2018, pe tot parcursul anului. Problemele materiale te vor interesa mai mult decât în mod normal, însă vei face totul cu pasiune și implicare, iar acest lucru îți va face munca o plăcere. Problemele de zi cu zi nu ți se vor mai părea atât de dificil de rezolvat, iar totul va veni natural și, implicit, va fi mai ușor. De asemenea, 2018 va fi un an plin de petreceri.

 

×
Subiecte în articol: horoscop anual 2018