x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2019: Zodiile care vor avea noroc in dragoste!

Horoscop 2019: Zodiile care vor avea noroc in dragoste!

03 Ian 2019   •   15:58
Horoscop 2019: Zodiile care vor avea noroc in dragoste!

HOROSCOP 2019. Anul 2019 va veni cu multe surprize si emotii - unele placute, altele nu prea. In ceea ce priveste dragostea, trei zodii par sa fie privilegiate anul viitor

 

Berbec

Nativii din Berbec trebuie sa se pregateasca de schimbari. In special in viata personala. Astrele promit celor nascut sub acest semn noi intalniri romantice care, ulterior, s-ar putea transforma in frumoase povesti de iubire cu final fericit. In fiecare zi, in fiecare luna, Berbecii vor simti un aflux de energie, iar inimile multor reprezentanti ai acestei zodii vor bate fericite.

Gemeni

Vesti bune si pentru nativii din Gemeni. Cei care nu si-au intemeiat inca o familie, vor avea sansa sa intalneasca, in 2019, adevarata dragoste. Cum vor evolua relatiile depinde, in mare masura, chiar de Gemeni, mai precis de dorinta lor de a face pasul decisiv. Oricum, fericirea si euforia ii vor insoti permanent anul viitor pe reprezentantii acestei zodii. 

Leu

Desi nu fac parte din categoria celor care-si manifesta sentimentele, dar chiar si ei, nativii din Leu, vor dori, in 2019, sa-si exprime dragostea, sa transmita emotii. Cei casatoriti se vor convinge, daca mai era nevoie, ca, la momentul potrivit, au facut o alegere buna. Cei care nu si-au gasit inca jumatatea, ar putea intalni persoana capabila sa le transforme viata intr-un vis frumos. Ceea ce nu inseamna neaparat ca va urma si o casatorie. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 noroc in dragoste horoscop